Potrzebuję pomocy w konkursie.Pomoc ma polegać na oddawaniu głosów na mój profil na którym opisuję swoją pasję,czyli fotografię przetworzoną komputerowo. Wszystkie zdjęcia są mojego autorstwa.Można głosować codziennie na jeden i ten sam profil.Wszystkich którzy mają chęć mi pomóc zapraszam na stronę :arrow: [url=http://sospiro.dlaniepokonanych.pl/]Niepokonani: Profil uĹźytkownika - sospiro[/url] , to jest bezpośredni link do mojego profilu.Zapraszam do oglądnięcia zdjęć.Stawiam dopiero pierwsze kroki w dziale obróbki zdjęć ,ale być może komuś one się spodobają.Dziękuję z góry wszystkim którzy zechcą oddać głos dla mnie.
Pomoc w konkursie
Rozpoczęty przez
sospiro
, 31 lip 2009 20:47
2 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 31 lipca 2009 - 20:47
Napisano 03 sierpnia 2009 - 07:36
Tak to obserwowalem, obserwowalem i widze, ze koledzy postanowili to po porstu obejsc, a tobie mlody czlowieku powinna jakaś nauka pozostać po tej historii. Wyłamuję się więc aby w tym miejscu postawić jakiś dogowskaz.
Oj! czlowieku, czlowieku... Dales sie poniesc pustemu pragnieniu osiagniecia sukcesu i zlekcewazyles zupelnie dorobek innych ludzi. Nie dajesz szansy duszy aby odkryla piekno. Najpierw powinienes popracowac nad swoja
wrazliwoscia.
Nie sadze tego z twoich prac bo nie wszedlem tam z niesmaku dla tego co napisales.
Nie osądzam Ciebie. Każdy robi błędy ważne aby wyciągać z nich odkrywcze nauki dla siebie.
Powodzenia! Ale nie ta droga bo najgorsze to zadusic swoja dusze próżną przestrzenią własnego ego.
Napisano 03 sierpnia 2009 - 11:14
hahaha ... świetna galeria
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych