Nie wiem jak w obecnych wersjach tego ipod'a ale w starszych byl tylko taki kabelek pozwalajacy na ladownie przez USB.
Czy ktos sie orientuje czy mozna skorzystac z ladowarki od iphona, aby naladowac ipod'a shuffle? Chodzi o to czy można podpijąc ten kabelek pod tą wtyczkę do kontaktu od ipod? Czy ktos może już tego probował? Czy raczej zobacze po podlączeniu lecący dymek z ipod'a?
Ładowanie ipod shuffle.
Rozpoczęty przez
gregi1
, 29 lip 2009 18:39
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 29 lipca 2009 - 18:39
Napisano 29 lipca 2009 - 18:58
o ile wiem szufelka ładuje się przy podpięciu do kompa przez USB,i w zestawie nie ma do niej ładowarki,ja bym nie ryzykował
Napisano 30 lipca 2009 - 08:31
Można podpiąć do ładowarki usb, ale ja bym nie ryzykował podróbek.
Napisano 30 lipca 2009 - 08:34
Ja ładuje swoja za pomoca kabla usb podpietego do gniazdka za pomoca ladowarki ktora dodawali z iphonem 3g.
Napisano 30 lipca 2009 - 08:50
Ja ładuje swoja za pomoca kabla usb podpietego do gniazdka za pomoca ladowarki ktora dodawali z iphonem 3g.
Chyba tez zaryzykuje i tak sprobuje naladowac. Wyjezdzam i maca nie biore wiec chyba powinna byc inna opcja ladowania. A poza tym iphohe tez przeciez mozna ladowac przez usb i z gniazda wiec chyba ladowarka powinna miec podobne napiecie i natezenie cow porcie usb?
Napisano 30 lipca 2009 - 12:01
Ja tak ładuję iPoda Shuffle, iPoda Touch 1g, iPhona 3g, iPoda Nano 3g, więc myślę, że w przypadku oryginalnej ładowarki nie powinno być żadnych problemów. Gorzej z zamiennikami. Kupiłem kiedyś HAMA za 15 zł i nie chciał ładować, a był niby specjalnie dedykowany dla iPodów (Made for iPod)
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych