Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

SE Themes Creator

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 javazlaz

javazlaz
  • 1513 posts
  • SkądCzęstochowa

Posted 27 July 2009 - 07:29

Witam! Ma ktoś ostatnią*wersję Sony Ericsson Themes Creator, która działała na PowerPC? Pobrałem wczoraj, dziś też i okazuje się, że najnowsza - 4.05 jest "Intel Only". Prosiłbym o linka (jak nie tu to na PW).

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#2 equinoxe

equinoxe
  • 4721 posts
Posted 27 July 2009 - 07:47

Ciekawe. Zerknęłam na Version Tracker i tam piszą, że 4.0.5 jest na PPC.
Sam zobacz: Sony Ericsson Themes Creator 4.0.5 software download - Mac OS X - VersionTracker

#3 javazlaz

javazlaz
  • 1513 posts
  • SkądCzęstochowa

Posted 27 July 2009 - 07:51

Wiem, bo także stamtąd ściągałem, ale jak wytłumaczyć to, że jednak prawda jest inna... Ale wiele razy się zdarzało, że Versiontracker lub MacUpdate poprostu mają złe dane. Hmm... Ma ktoś wersję dla PPC?
_________
EDIT: Tzn. MU i VT mają linki, ale po kliknięciu na nie dostaję komunikat:
You can not access this document.
Access Denied

(Zresztą "can" + "not" pisze się "cannot". Ehh, ta angielska ortografia... ;) Kto jest webmasterem na tych stronkach i takie byki robi...)

---- Dodano 27-07-2009 o godzinie 09:49 ----
No i wszystko jasne: Main: Theme Creator 4.05 for OS X not...

Próbowałem nawet wersji chińskiej i nic, nie chce odpalić. Próbowałem wersji na Linuksa (3.32). Po rozpakowaniu wygląda tak:
Dołączona grafika

Dałem chmod +x dla install.sh i dla skryptu ThemesCreatorSetup też. Ciągle dostaję komunikat:
cannot execute binary file
.

Czyli wersja skompilowana pod x86. No i klops... Aha, data.cab wymaga hasła... (?!)

#4 blipek

blipek
  • 367 posts
  • SkądWarszawa

Posted 28 July 2009 - 15:56

ja mam wersję SE Themes Creator 3.3.2. ... nie wiem czy Cię to satysfakcjonuje:wink:

SE Themes Creator 3.3.2

#5 javazlaz

javazlaz
  • 1513 posts
  • SkądCzęstochowa

Posted 02 August 2009 - 14:54

Dzięki, ta wersja jest dobra, mam SE K550i - on jest obsługiwany, więc wszystko jest ok!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users