Dobra muzyka na dobrą imprezę
Napisano 16 października 2006 - 22:00
Napisano 16 października 2006 - 22:10
Napisano 16 października 2006 - 22:11
Napisano 16 października 2006 - 22:12
Tak by było idealnie ale raczej wolę mieć płytkę awaryjnąJak wybrałeś dobry klub, to zazwyczaj DJ potrafi dobrać muze do twoich upodobań... w koncu po to jest i za to mu płacą.
Napisano 16 października 2006 - 22:17
Napisano 16 października 2006 - 22:20
Boję się że gdybym puścił Slipknota to ludzie by nie wiedzieli którędy szybciej do drzwihmm ja tam zawsze biore na impreze dysk ze swoja kolekcja i nie mam problemu w kilkudziesieciu giga zawsze cos znajdziesz
Napisano 16 października 2006 - 22:23
Napisano 16 października 2006 - 22:28
Napisano 16 października 2006 - 22:29
Taaaa..... ale to chyba się tyczy wszystkiegohehe no ja mam kolekcje muzyki z bardzo roznych gatunkow... staram sie po prostu sluchac tego co dobre a jak wiadomo dobre tanie wino jest dobre bo jest tanie i dobre
Dobra, ludzie to macie tam dlamnie jakieś Alternative-Ultra-Hardcore-Psychedelic-Techno-Trance-Sets???
Napisano 16 października 2006 - 22:30
Poprobuj to, mysle ze sie spodoba:
http://www.vinylcharts.net/top20.html
Jest tego troche na torrentach, fajny mix polaczenia lat 80 z przyjemnym bitem, taki w sam raz do pokrecenia nozka.
Polecam tez stronke:
www.ministryofsound.com
Tam jest mnostwo fajnych LP, idealne na impreze
pozdrawiam!
Napisano 16 października 2006 - 22:30
Mandaryna to podstawa, bez tego sie nie bawimyMoże w stronę Talking Heads?
Mandaryne i tak będziesz musiał dać, bo się dziewczyny popłaczą jak jej nie będzie .
Napisano 16 października 2006 - 22:31
Napisano 16 października 2006 - 22:33
Napisano 16 października 2006 - 22:34
Heaven dla kolegów z forum może też zaproszenia się znajdąGdzie robisz 18kę?
Napisano 16 października 2006 - 22:36
Dzięki za linki, przesłucham co się daJak ambitne techno to tylko HOUSE MUSIC!! Choc wogole porownawczo uzywajac slowa techno, jest raczej obraza dla muzyki house.
Poprobuj to, mysle ze sie spodoba:
http://www.vinylcharts.net/top20.html
Jest tego troche na torrentach, fajny mix polaczenia lat 80 z przyjemnym bitem, taki w sam raz do pokrecenia nozka.
Polecam tez stronke:
www.ministryofsound.com
Tam jest mnostwo fajnych LP, idealne na impreze
pozdrawiam!
Napisano 16 października 2006 - 22:37
Białystok trzyma za słowo .Heaven dla kolegów z forum może też zaproszenia się znajdą
Napisano 16 października 2006 - 22:37
Heaven dla kolegów z forum może też zaproszenia się znajdą
Extra! myapple sie baaaaawiiiii!!!!! na mazurach...
Napisano 16 października 2006 - 23:01
Napisano 16 października 2006 - 23:06
Napisano 16 października 2006 - 23:31
Zespoly na ten przyklad:
www.assemblage23.com
www.covenant.se [Covenant kroluje na parkietach Europy]
Posluchaj sobie probek na stronach, czy Ci lezy. Ja ostatnio z moja kobita cala noc z piatku na sobote przetanczylismy przy tym )
Napisano 16 października 2006 - 23:47
Napisano 17 października 2006 - 09:05
Napisano 19 października 2006 - 00:17
Dj Inphinity!!!!!!!!!!!!!!! - Life Goes On itp. - CUDOWNA MUZYKA znam go osobiscie gdyz mieszkam w Chicago :D Fajny gosc BTW
To Kool Chris - Absolute Dance itp.
Paris Hilton (A JAK :D)
Dj Rozz - A tak na rozgrzanie imprezy
Tiesto - O tak krewetki na imprezach tez podaja
The All American Rejects!!!!! - Babki beda majtki rzucac w strone Dj-a, ktory to pusci w szczegolnosci "Move Along"
East Clubbers - Do piwa
Ludacris - A tak na fajke
Jibbs (TYLKO Chain Hang Low) - Jak bedziesz tort kroil
Justin Timberlake :D U'll see all the sexy backs
Evanescence z jej nowa plyta Call Me When You're Sober
The Killers (Taka fajniejsza odmiana U2) Gosciu ma super glos. Gwarantowane, ze laski pokaza cyce albo zwrot pieniedzy
Danity Kayne - Nawet fajne rytmy do tanca
Fergie z jej London Bridge!! - Tutaj w US nazywamy ja Ferdzi-Pierdzi, a czasem Ferdzi-Smierdzi tak dla odmiany
Hinder z Eyes of An Angel!!!! - Tylko zeby wszystkim kontakty nie powylatywaly.
My Chemical Romance - Welcome to the black parade - Super dzwieki akurat do tanca!
The Pussycat Dolls - Buttons!!!!! - No a jak tutaj w US jak dziewczyny slysza ta muze to po prostu dzikie sie jakies robia
Jesse McCartney - A tak jakby jakis pedal przyszedl, ale przynajmniej niezly glos ma
Chamillionaire - Riding!!!!!!! OOOOO TAK!!! Piosenka lata 2006!!!!!
Hellogoodbye - Here - Niezle rytmy akurat na kaca
Red Hot Chilli Peppers - Dani California!!!! - Jak tego slucham wskazowka w Mercu bladzi zwykle cos kolo 180-230km/h
Nickelback!!!!!!!!! Wsyzstko z nowej plyty wypierdo...dzieli cala impre w niebo!
Rascal Flatts - Life is a highway!!! - Bardzo dobra muza
Frankie J - That Girl - Tez spox
Buckcherry - Sexy bitch I niech Dj wrzeszczy, zeby panienki rzucaly w Ciebie biustonoszami Idealna muza do tego! Oczywiscie satysfakcja, ze beda biegac nago gwarantowana, albo zwracam kase
Fort Minor - Remember The Name!!!!!!!!!! - A teraz wskazoweczka Merca bladzi tak pomiedzy 230-290km/h
No to chyba tyle z tego co polecam. Zwykle jak ja robie party (i moj kumpel DJ Kuba [Dj Polski www.myspace.com/djpolski]) to jest znakomite.
A tak wogole to Happy Birthday!!!!!!!! Zeby wszystkie Twoje marzenia szczerze sie spelnily!!!! No zaloga MyApple DOLACZAC SIE DO ZYCZEN A jak mamy solenizanta :D:D
Pozdr.
Napisano 19 października 2006 - 00:29
Napisano 19 października 2006 - 00:40
A jaka to gra ?(...)A teraz wskazoweczka Merca bladzi tak pomiedzy 230-290km/h
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych