Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Naklejki maskujące na szwedzką klawiaturę

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 sthEn

sthEn
  • 318 postów
  • SkądGdynia

Napisano 23 lipca 2009 - 14:05

Witam serdecznie, mam okazję kupić MacBooka Alu po okazyjnej cenie, a do tego z własnego miasta więc mogę obejrzeć przed kupnem. Jedyny minus - szwedzka klawiatura. Widział ktoś może MB z tej serii z naklejkami maskującymi? Jak to wygląda, i czy nie szpeci za bardzo ogółu wizualnego? Pozdrawiam, Daniel

#2 iG4

iG4
  • 541 postów
  • SkądKraków,Poland

Napisano 23 lipca 2009 - 21:26

Kiedyś byłe takie naklejki na allegro ale nie były dedykowane do apple. Naklejanie naklejek mija się kompletniem z clem jeśli chesz kupić maca z podświetlaną klawiaturą.. Jeśli ułożenie poszczególnych liter różniło by się niż w układzie polskim to możesz poprzekładać konkrene klawiawisze. A z własnego doświadczenia wiem że można sie przywyczaić do zagranicznego uładu klawiatury.

#3 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 23 lipca 2009 - 22:02

iG4 - w szwedzkiej są inne znaki niektóre więc sama zmiana miejsc niekoniecznie wystarczy ogólnie - IMO to brzydko wygląda (widziałem na białym macbooku)

#4 sthEn

sthEn
  • 318 postów
  • SkądGdynia

Napisano 24 lipca 2009 - 09:28

Biały białym, tu chodzi o czarną klawiaturę z Alu :)

#5 Roberto

Roberto
  • 13 752 postów
  • SkądWrocław

Napisano 24 lipca 2009 - 10:12

podświetlaną? no i naklejki są czarne mam nadzieję?

#6 sthEn

sthEn
  • 318 postów
  • SkądGdynia

Napisano 24 lipca 2009 - 10:19

2.0, więc bez podświetlenia, naklejki rzekomo dedykowane do MacBooka mają zostać dosłane. Pytanie tylko, czy ktoś się z tym spotkał bo jeszcze nie mam możliwości obejrzenia na żywo :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych