Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Mail - Informacje dodatkowe: Polecenie IMAP „APPEND” (na [Gmail]/Drafts)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 majonez

majonez
  • 372 postów

Napisano 16 lipca 2009 - 10:58

Witam! Może mi ktos pomoc usunac błąd, który wyskakuje mi co 10 minut w mailu? oto treść: "Informacje dodatkowe: Polecenie IMAP „APPEND” (na [Gmail]/Drafts) zakończyło się niepowodzeniem z błędem serwera: Could not parse command. Program Mail cofnął czynności wykonane z niektórymi wiadomościami, aby można je było przywrócić, gdy będzie już w sieci. Mail zachował pozostałe wiadomości w skrzynce pocztowej „Drafts-14” na koncie „Na moim Macu”, aby można było zakończyć te czynności będąc w sieci. Informacje dodatkowe: Polecenie IMAP „APPEND” (na [Gmail]/Drafts) zakończyło się niepowodzeniem z błędem serwera: Could not parse command." Dodatkowo tworzy sie skrzynka drafts "Na moim macu"

#2 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 16 lipca 2009 - 11:19

Spróbuj ustawić to tak:

Dołączona grafika

#3 majonez

majonez
  • 372 postów

Napisano 16 lipca 2009 - 11:32

nic to nie daje.... poza tym specjalnie tak ustawiłem, zeby pozbyc sie niepotrzebnych folderów....

#4 paczor@expatpol.c

paczor@expatpol.c
  • 69 postów
  • SkądWa-wa

Napisano 16 lipca 2009 - 12:08

A wcześniej działało? Co zmieniłeś ostatnio? Sieć pracuje ci prawidłowo, nie flopuje?

#5 majonez

majonez
  • 372 postów

Napisano 16 lipca 2009 - 16:32

chcialem maila zapisac jako robocza wersje... jakos ze 2 tygodnie temu... potem pojechalem na wakacje, sprawe olałem i wrocilem dzisiaj i chce cos z tym zrobic....

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych