Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 2G [2.2.1 oraz 3.0] iTunes nie widzi iphona

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 guumbass

guumbass
  • 168 postów

Napisano 10 lipca 2009 - 19:58

Wybaczcie zakładania nowego tematu, ale naprawdę nie potrafie sobie poradzic.

3.0 mnie nie zadowalalo wiec wiec chce wrocic do 2.2.1, wyskakuje niestety blad wprowadzilem go w tryb restore (na ekranie po wlaczeniu pokazywal sie kabelek i iknka itunes), niestety nadal nic. Na forum przecztytalem,z e aby wrocic do 2.2.1 potrzebny jest itunes 7.5, a nie najnowszy 8.2.
Instaluje 7.5, podlczam iphona, itune snie reaguje, wprowadzam iphona w tryb dfu (czarny ekran, nie chce sie wlaczyc na nic reaguje) i widnows mowi mi ze znalazl nowe urzadzenie dfu - TAK WINDOWS, NIE ITUNES. Itunes nadal go nie widzi. Pozniej po podlaczqani windows wydajae z siebie dzwiek podlaczania nowego urzadzenia, jednak w zaden inny sposob nie daje po sobie poznac, ze podlaczono do niego iphone.
:D POMOCY, PROSZE! :lol:

---- Dodano 10-07-2009 o godzinie 21:46 ----
Jezuuu. Podlaczam do innego kompa i wszystko pieknie widzi go. O co chodzi? Myslicie zeby itunesa przeinstalowac czy co, bo niby dlaczego na jednym kompie mialoby dzialac a na drugim, nie?

#2 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 10 lipca 2009 - 22:28

Konfiguracja iTunes z twoim iPhone padła na tym PC... Musisz usunąć dokładnie cały iTunes i po Restarcie zainstalować go ponownie... I wgrać porządnie 3.0...

#3 guumbass

guumbass
  • 168 postów

Napisano 11 lipca 2009 - 00:45

Tak właśnie zrobiłem przed wgraniem 7.5 (Opcja szukaj w windowsie i wsio co miało itunes w nazwie poszło w ...) Zrobie to jeszcze raz, dzieki za pomoc Hm, nadal nie dziala. Z dodatkowych rzeczy instalowanych wrazx z itunes zapamietalem jedynie bonjour (ktory nie pamietam do czego sluzyl,ale do czegos wanzego bodajze) oraz apple software upgrade czy jakos tak. Przy instalacji ponownej itunes 7.5(bo upieram sie na 2.2.1 :D ) zainstalowalo sie jedynie to ostatnie wiec sciagnalem dodatkowo bonjour ze strony apple i zainstalowalem, Nienstety nadal to samo, moj komp nie widzi iphona!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych