Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

cydia nie działa.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 mateush90

mateush90
  • 170 postów
  • SkądPOZNAŃ

Napisano 08 lipca 2009 - 22:33

witam, przed chwilą próbowałem wgrać POI do programu iDA, wgralem i teraz cydia nie chce sie uruchomic.. wywaliłem pliki te co gralem lecz to samo.. jest jakies rozwiazanie? poniewaz nie chcialbym od nowa wgrywac softu.:roll:

#2 FlashGordon

FlashGordon
  • 196 postów
  • SkądPoznan, Wielkopoland, Poland

Napisano 08 lipca 2009 - 22:58

Kilka rozwiązań, w tym moje :) masz tutaj: http://www.myapple.p...wlacza-sie.html

#3 mateush90

mateush90
  • 170 postów
  • SkądPOZNAŃ

Napisano 08 lipca 2009 - 23:06

thx działa po usunięciu zawartości /private/var/lib/dpkg/updates/ :cool: :rolleyes:

#4 mateush90

mateush90
  • 170 postów
  • SkądPOZNAŃ

Napisano 10 lipca 2009 - 22:45

hello, mam kolejny problem z cydią .. lecz tym razem w iPhonie znajomego.. kupił iPhona 2G z softem 3.0JB lecz gdy instaluje jakąś aplikację pojawia się*"failed cache" czy coś w tym stylu.. na początku instalowania aplikacji i tak samo pod koniec instalowania i aplikacja nie zostaje zainstalowana.. zrobilem update cydii i nic z tego ten sam problem.. prosiłbym o pomoc

#5 Mr.Crash

Mr.Crash
  • 660 postów
  • SkądWrocław

Napisano 11 lipca 2009 - 21:53

A czy Wam tez potrafi sie Cydia wywalic ?? nawet gdy przegladam aplikacje wywala do SB ... !!!!!!!!!!! Teraz np siedze przy routerze mam pelen zasieg wifi i mi pisze network error ;/ Co jest ? juz ladnych pare razy mi sie to zdarzylo ;/

#6 mnikus

mnikus
  • 87 postów

Napisano 29 lipca 2009 - 10:12

Mr.Crash ja mam to caly czas... ktos moze pomoc? ;|

#7 Mr.Crash

Mr.Crash
  • 660 postów
  • SkądWrocław

Napisano 29 lipca 2009 - 11:14

Ja zrobilem restore ... i narazie dziala. Od czasu do czasu sie wylaczy, ale juz nie tak czesto jak kiedys... A jesli mam taka mozliwosc to wole instalowac programy recznie :) A gdy juz musze cos zainstalowac z cydi to ja wlacze poczekam az sie wszystko sciagnie, zaladuje i dopiero wtedy szukam - u mnie to zdaje egzamin :)

#8 traanZ

traanZ
  • 64 postów
  • SkądCzęstochowa

Napisano 29 lipca 2009 - 11:26

thx działa po usunięciu zawartości /private/var/lib/dpkg/updates/

:cool: :rolleyes:

o, moja zadziałała po tym samym :) thx

#9 Lukaszmaly1

Lukaszmaly1
  • 243 postów
  • SkądKatowice

Napisano 29 lipca 2009 - 15:40

ufffff u mnie też pomogło

#10 Cake.Apple

Cake.Apple
  • 22 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 12 stycznia 2010 - 17:43

Odkopuje ;) soft 3.0 i ip3g. Probuje wlaczyc cydie i wciaz wywala do sb. Zainstalowalem tylko BossPrefs i Winterboard. Reszty nie zdazylem. Pomoze ktos ? Jak to naprawic ? Dziekuje ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych