Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Wybieranie tonow DTMF??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 ontheair79

ontheair79
  • 15 postów

Napisano 05 lipca 2009 - 20:21

Witam, jestem swiezo upieczonym wlascicielem iphona 3gs 16gb. Przejzalem forum I nie znalazlem podobnych tematow. Brakuje mi jednej opcji w iphonie albo nie potrafie ustawic? Chodzi mi o wysylanie tonow dtmf (nokia - send dtmf). Po krotce dzwoniac na numer stacjonarny musze podac numer 00 pozniej numer telefonu do kogo dzwonie np 123456689 pozniej # (w nokia send dtmf z opcji a pozniej find I znajduje sobie numer telefonu na liscie kontaktow dodaje # i gotowe) jak to zrobic w iphonie? Wyprobowalem dialery dtmf z iTunes ale nie maja one takich mozliwosci. Z gory dziekuje za pomoc. Przepraszam za brak polskicj liter (iPhone z o2.ie)

#2 iPod Touch Maniak

iPod Touch Maniak
  • 640 postów

Napisano 07 lipca 2009 - 18:41

nie da się

#3 ontheair79

ontheair79
  • 15 postów

Napisano 09 lipca 2009 - 00:04

Hmm spodziewalem sie innej odpowiedzi :( no nic jak sie nie da bede musial nauczuc sie kilku polskich numerow na pamiec i je wklepywac za kazdym razem. Brak opcji send dtmf troche mnie zadziwil w iphonie. Nie mniej jednak jestem bardzo zadowolony, musze sie przyzwyczaic do paru rzeczy. Czekam na jakies podpowiedzi, moze ktos ma jakies pomysly.

#4 ontheair79

ontheair79
  • 15 postów

Napisano 11 lipca 2009 - 20:19

A jednak sie da! Znalzlem sposob, wystarczy dodac dodatkowy numer dla kontaku. Najpierw numer dostepowy (voipdiscount) pozniej przytrzymac * az zmieni sie na przecinek (cyba jest to odpowiednik p czyli pause) nastepnie numer 0048 123456789 # i oto mam voip polaczenie bez wifi! Polecam!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych