Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

blad autoryzacji?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 ulises

ulises
  • 6 postów

Napisano 05 lipca 2009 - 11:28

witam wszystkim jako ze to pierwszy moj post na tym forum. otoz.... niedawno zmienilem PCta. mam problem z autoryzacja tego komputera. info konta na itunes pokazuje ze mam autoryzacje na dwoch komputerach, ale kiedy probuje zsynchronizowac iphone to wyskakuje komunikat ze ten komputer nie posiada autoryzacji (ktora juz wczesniej zrobilem).robie wiec ja poraz kolejny. podaje ID i haslo. wszystko przebiega pomyslnie i wyskakuje komunikat ze wlacznie z tym mam juz autoryzacje na dwoch komputerach. podczas proby synchronizacji iphone znowu wyskakuje komunikat ze PC nie posiada autoryzacji i tak caly czas. prosze pomozcie bo nie wiem co z tym zrobic ;(

#2 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 05 lipca 2009 - 11:35

Musisz autoryzowac komputer w Sklep autoryzuj ja tak samo mialem, jezeli masz autoryzowany wiecej niz 5 to muszusisz wyfofac wszytkie i dodac ten twoj. pzdr

#3 ulises

ulises
  • 6 postów

Napisano 05 lipca 2009 - 12:05

to wlasnie tez nie pomaga, sklep-->autoryzuj ten komputer, konczy sie powodzeniem. przy probie synchronizacji znowu wyskakuje okno ze musze akutoryzowac komputer bo inaczej skasuje mi programy z iphone ktore zakupilem przez appstore. dodam ze powtarzalem ten proces min. 10x. probowalem takze wycofac autoryzacje i tez nie pomoglo...

#4 bilbo172

bilbo172
  • 47 postów

Napisano 05 lipca 2009 - 12:08

Wywal listę synchronizowanych urządzeń i spróbuj ponownie.

#5 ulises

ulises
  • 6 postów

Napisano 05 lipca 2009 - 12:29

a powiedz mi... jak to zrobic? istnieje inny sposob poza tym dzieki ktoremu mozna usunac autoryzacje wszystkich PC (tylko jesli mamy ich 5)? dodam, ze mam autoryzacje na dwoch PCtach, wliczajac w to ten z ktorym mam wlasnie ten caly problem.

#6 patrycia90

patrycia90
  • 3 postów

Napisano 20 września 2009 - 18:27

mam taki sam problem, mimo że autoryzuję przez sklep-autoryzuj komputer wyskakuje komunikat że zakonczono pomyślnie, potem znowu chcę zrobić synchronizację i jest to samo. Prosze o pomoc, bo nie wiem co robić

#7 DudusCSE

DudusCSE
  • 2 899 postów
  • Skądz Polski

Napisano 20 września 2009 - 18:30

mam taki sam problem, mimo że autoryzuję przez sklep-autoryzuj komputer
wyskakuje komunikat że zakonczono pomyślnie, potem znowu chcę zrobić synchronizację i jest to samo.
Prosze o pomoc, bo nie wiem co robić

Wycofaj autoryzacje i znów autoryzuj.

#8 patrycia90

patrycia90
  • 3 postów

Napisano 20 września 2009 - 20:11

zrobiłam juz tak i dalej to samo..;/ miałam wcześniej autoryzacje na innym komputerze i usunęłam tam i mam teraz tylko na tym autoryzację. Pomóżcie, co jeszcze mogę zrobić?

#9 trocu

trocu
  • 770 postów

Napisano 21 września 2009 - 15:31

Jesli masz XP to upewnij sie, pracujesz na koncie Administratora. Jesli Viste to kliknij ikone iTunes prawym i znajdz w menu 'Uruchom jako administrator'.

#10 patrycia90

patrycia90
  • 3 postów

Napisano 21 września 2009 - 15:55

mam viste i nie ma tam uruchom jako admin. tylko przy pliku exe to tak robiłam, intalowałam itunes jako adminitor. A teraz próbuje wejść do itunes ale tylko we własciwościach jest 'uruchom jako administrator' ale jest szare i nieaktywne i nie mam pojęcia jak to zmienić?

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych