Czytałem w Internecie, że Iphone 3GS posiada aplikację umożliwiającą zlokalizowanie telefony w razie kradzieży, czytałem też coś o IHoundzie, podobno ta aplikacja służy do tego samego (kosztuje 1.99$) Czy działa ona na Iphona 3G? I czy są jakieś inne aplikację pomagającą odzyskać Iphona 3G po kradzieży?

IHound i inne aplikacje - Iphone 3G
Started by
Giergow
, 04 Jul 2009 13:31
5 replies to this topic
Posted 04 July 2009 - 13:31
Posted 04 July 2009 - 13:35
FindMyiPhone, o którym piszesz jest również na 3G. Nie jestem pewien, czy nie działa też na 2G dzięki triangulacji. Choć mogę się mylić.
Posted 04 July 2009 - 13:40
iLocalis
iLocalis bardzo dobra aplikacja, tylko dla telefonow po Jailbreaku, za ok 5 Euro mozna miec abonament na rok i sledzic iphona przez internet. Ma mase opcji, mozna backupowac dane, zablokowac telefony wysylac komunikaty itp. Jest tez inna mozliwosc, jesli wykupisz MobileMe od Apple bedziesz takze mogl sledzi swoj telefon i mial podobne opcje do iLocalis, tylko ze abonament na rok to 100 Euro.
Posted 04 July 2009 - 13:44
Czytałem w Internecie, że Iphone 3GS posiada aplikację umożliwiającą zlokalizowanie telefony w razie kradzieży, czytałem też coś o IHoundzie, podobno ta aplikacja służy do tego samego (kosztuje 1.99$) Czy działa ona na Iphona 3G? I czy są jakieś inne aplikację zabezpieczające Iphona 3G przed kradzieżą?
-zadna aplikacja nie "zabezpieczy przed kradzieza"-bo niby w jaki sposob? Sa tylko programy do lokalizacji juz skradzionego iP.
Posted 04 July 2009 - 13:59
już poprawiłem, dzięki
Posted 04 July 2009 - 14:13
-GPS Tracker.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users