Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

zmiana wskaznika baterii

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 rtsmistrzpolski

rtsmistrzpolski
  • 29 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 14:52

widze rozne rzeczy, motywy, zmiana wskazika sygnału gsm, zmiana loga, zmiana ikony wifi itd. Ale czy ktoś wkoncu powie jak zmienic ikone wskaznika bateri. W os 3.0 procentowa. Prosze o instrukcje czy gotowe inne ikony a nie beznadziejna czarno- biala

#2 le1t00

le1t00
  • 540 postów
  • SkądPiła

Napisano 28 czerwca 2009 - 14:59

Zainstaluj winterboard, pobierz sobie jakąś paczkę z Cydii zmieniająca (w cydii zobaczysz miejsce instalacji), nastepnie tam sobie ładnie wejdź, otwórz painta czy inne narzędzie i pozmieniaj sobie kolorki na takie jakie chce twoja dusza oraz ty.

#3 rtsmistrzpolski

rtsmistrzpolski
  • 29 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 15:08

ale w cydii nie ma do zmiany ikony wskaznika baterii. Sa owszem ale do zmiany baterii podczas kiedy ladujemy iphona i jest duza bateria. A po odlaczeniu z ladowarki ikona baterii jest jedna prawy gorny róg na pasku z prawej od zegara i to problem.

#4 le1t00

le1t00
  • 540 postów
  • SkądPiła

Napisano 28 czerwca 2009 - 15:16

Nadal twierdzę, że są takie dodatki do winterboarda od tego.

#5 rtsmistrzpolski

rtsmistrzpolski
  • 29 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 15:40

ok znalazlem, zmienilem ikone ale wchodzi wstretny miernik baterii tzn bialy pasek zakrywający całą baterie a zostawia 0.2 mm nowwwwej ikony a raczej ramke do okola. . W raz ze zmianem poziomu baterii pasek schodzi i odslania moją ikone, jak zmienic ten kolor chociarz na inny gdzie to iedzi?

#6 TiCus

TiCus
  • 143 postów
  • SkądUK

Napisano 28 czerwca 2009 - 15:52

zainstaluj SBSettings i tam ustaw zeby pokazana bateria byla w %. Kolejnie tak jak radzil przedmowca zainstaluj sobie winterboarda i tam znajdz jakis ladny themes (taki gdzie zmiana baterii jest w themesie - sa themesy w ktorych zmienia sie tylko tapeta + podstawowe ikonki). Ja mialem ostatnio sliczna baterie zielona w 3D. Wystarczy szukac

#7 le1t00

le1t00
  • 540 postów
  • SkądPiła

Napisano 28 czerwca 2009 - 15:53

pewnie zmieniłeś format na taki bez przeźroczystości :) zapomnij o paincie ;)

#8 rtsmistrzpolski

rtsmistrzpolski
  • 29 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 16:35

jest ok tylko chodzi o to ze jak spada naladowanie bateri to pasek zielony zjezdza w dol i na pulpicie pasek jest bialy a w menu zielony. i mnie wkurza ten bialy

#9 rtsmistrzpolski

rtsmistrzpolski
  • 29 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 17:56

ale ja niechce bateri w procentach czytaj uwaznie. Bo taą mam chce tylko zmienic ikone np na czerwoną albo inna zbajerowaną

#10 le1t00

le1t00
  • 540 postów
  • SkądPiła

Napisano 28 czerwca 2009 - 18:28

Ludzie jestescie slepi czy nie chcesz wam sie SZUKAC???? !!! Dzizas krajst http://www.myapple.p...-bateria-w.html

a ty jesteś głupi czy nie umiesz po prostu czytac ze zrozumieniem?

#11 rtsmistrzpolski

rtsmistrzpolski
  • 29 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 18:49

prosze o jakies gotowe odjazdowe ikony

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych