witam, mam problem z ip 3g, niby wszystko jest ok, ale przy wyzszych temperaturach wyłącza mi sie podswietlane niewiem jak sobie z tym poradzić jedynym rozwiązaniem jest odczeknie i schłodzenie telefonu. Może wiecie co na to poradzic bo juz mnie zaczyna to denerwowac

POMICY PROSZĘ
Started by
dziadeo
, 28 Jun 2009 13:10
8 replies to this topic
Posted 28 June 2009 - 13:10
Posted 28 June 2009 - 13:32
Ja slyszalem ze iP sie wylacza gdy osiagnie wysoka temp. po to aby sie nie przegrzal
ale nie wiem jak to z tym jest

Posted 28 June 2009 - 13:33
Co ma restore (soft) do problemu sprzętowego, że tak zapytam(nabijanie postów ^(-.-)^)?
@WILKU1991: Nie wyłącza się tylko wyskakuje komunikat że jest zbyt gorący i należy go schłodzić(norbi pisał o tym na swoim blogu wystarczy poszukać "przegrzany iPhone"). dziadeo ma widocznie uszkodzony telefon.
Zaraz temat pewnie będzie przeniesiony albo zamknięty(nazwa tematu + niewłaściwy dział)
@WILKU1991: Nie wyłącza się tylko wyskakuje komunikat że jest zbyt gorący i należy go schłodzić(norbi pisał o tym na swoim blogu wystarczy poszukać "przegrzany iPhone"). dziadeo ma widocznie uszkodzony telefon.
Zaraz temat pewnie będzie przeniesiony albo zamknięty(nazwa tematu + niewłaściwy dział)

Posted 28 June 2009 - 14:04
I JA ROBIŁEM ALE NIEPOMOGŁO, NIEWIEM CZY ODDAĆ NA GWARANCJĘ CZY UZNAJĄ TEL JEST Z ORANGE JEŚI KTOS WIE COŚ NA TEN TEMAT PROSZĘ O ODPOWIEDZ. SORKI ZA POMICY POPISAŁEM SIE JAK CHOLERA
Posted 28 June 2009 - 14:08
A... to masz gwarancję... Ja bym na twoim miejscu poszedł odrazu

Posted 28 June 2009 - 15:31
A... to masz gwarancję... Ja bym na twoim miejscu poszedł odrazu
byle nie do regenerisa bo mu podmienią na inny

Posted 28 June 2009 - 15:33
Albo powiedzą, że zalany - w końcu teraz to dogodna sytuacja, bo może właściciel chciał ugasić...

Posted 28 June 2009 - 16:19
I PUPA BLADA. PANI Z ORANGE POWIEDZIAŁA MI ŻE IPHONE NIEPODLEGA GWARANCJI, OCZYWISCIE MOŻNA PODESŁAC TELEFON DO SERWISU, ALE JEŻELI SERWISANT DOJDZIE DO WNIOSKU ZE WINA LEZY PO STRONIE WŁAŚCICIELA NAPRAWA BEDZIE KOSZTOWAŁA OKOŁO 920 ZŁ. SWOJĄ DROGĄ JAK ON TO STWIERDZI BO JA NIEMAM POJĘCIA.AHA PRZY OKAZJI DOWIEDZIAŁEM SIE ŻE WYMIANA BATERYJKI OKOŁO 300 ZŁ.
Posted 28 June 2009 - 19:35
Nie pisz z włączonym Caps Lock'iem. :???:
Dlaczego nie podlega?
Jeśli nie ma gwarancji to usunięcie każdej usterki będzie odpłatne.
A wtedy wszystko poza Regenersis.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users