Witam.Jak rozmawiać za darmo poprzez iphona przez wifi?Jest taka możliwość?Jeśli tak to prosze wskazać program oraz jak to zrobić.Prosze wejdzie na youtube.pl i zobaczcie , goscie jakos za darmowo dzwonią przez iphona podłączonego do wifi (voip)
Bardzo prosze o odpowiedź!

Sposób na darmowe rozmowy na iphonie 2G przez wifi
Started by
iwo95
, 25 Jun 2009 23:01
7 replies to this topic
Posted 25 June 2009 - 23:01
Posted 25 June 2009 - 23:02
ekhm - skype? dostępny za free w appstore
musisz mieć założone konto skype na kompie i potem jak uruchamiasz skype na iphone, musisz podać swój login i hasło jakie używasz na komputerze. Program się wtedy uruchamia i masz dostęp do swoich kontaktów i rozmawiasz za free.
Posted 25 June 2009 - 23:02
Dodam że chce dzwonić na stacjonarne.Moze byc nawet 2 minuty rozmowy ,ale zeby cos było
---- Dodano 26-06-2009 o godzinie 00:02 ----
Ale jak?Ma ktos inny sposób?
---- Dodano 26-06-2009 o godzinie 00:02 ----
Ale jak?Ma ktos inny sposób?
Posted 25 June 2009 - 23:39
fring z appstore i konto voip
Posted 26 June 2009 - 06:40
za darmo na stacjonarne nie będziesz dzwonił, bo musisz mieć wykupiony voip i z tego konta zasilanego jak karta w taktaku odlicza kasę za rozmowy - na inne konto skype rozmowy prowadzone są za darmo przez wifi.
Posted 26 June 2009 - 07:19
za darmo na stacjonarne nie będziesz dzwonił, bo musisz mieć wykupiony voip i z tego konta zasilanego jak karta w taktaku odlicza kasę za rozmowy - na inne konto skype rozmowy prowadzone są za darmo przez wifi.
Dokladnie ,ja dodatkowo wykupilem na Skype abonament europa bez limitu ,poniewaz zamieszkuje na zmiane w dwoch krajach czesto korzystam na przemian z lacznosci na stacjonarne i jest to opcja oplacalna ponieawz nie jest limitowana w czasie ani okresach dobowych czyli praktycznie moge urzadzac sobie pogawedki z rodzina i znajomymi bez ograniczen i por dnia.Koszt to tylko 4.95 euro na miesiac i mam cala europe do dyspozycji (stacjonarne),polecam.Jedyny warunek byc w zasiegu wi-fi.
Posted 26 June 2009 - 08:08
i jeszcze lepiej, jak kablem się podepniesz w czasie rozmowy do gniazdka. Chyba, że krótko rozmawiasz
Programów VoIP jest kilka. Używalem SipGate, SiPhone. Najlepszym jest jednak Skype, bo nie rwie.

Posted 23 February 2010 - 21:27
Ja mam kombajn Fring podpięty numer w ipfonie wychodzące i przychadzące a wszystko działa na poczciwym starym Iphone 2G przez EDGE oraz po wifi.
Najfajniejsze są jednak przychodzące z ipfona bez zadnego tam przekierowania na komorke tylko poprostu po GPRSie z tego jestem najbardziej zadowolony
---- Dodano 23-02-2010 o godzinie 21:30 ----
oczywiście aby przychodzące działały trzeba zainstalować Backgrounder i dodac Fringa do aplikacji działających cały czas.
Najfajniejsze są jednak przychodzące z ipfona bez zadnego tam przekierowania na komorke tylko poprostu po GPRSie z tego jestem najbardziej zadowolony
---- Dodano 23-02-2010 o godzinie 21:30 ----
oczywiście aby przychodzące działały trzeba zainstalować Backgrounder i dodac Fringa do aplikacji działających cały czas.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users