Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Jak wydać $0,53 w sklepie iTunes? Jak wydać 1 cent w iTunes Store?

• Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 Gomana

Gomana
  • 10 posts

Posted 24 June 2009 - 14:52

Żeby zmienić kraj z US na PL muszę mieć wyzerowane konto.
Na koncie pozostało mi 53 centy.
Na co to wydać skoro wszystko kosztuje $0,99 lub więcej?
Jest jakiś inny sposób na zmianę kraju w iTunes?

EDIT: Tematy pokrewne:
[url]http://myapple.pl/ipod-itunes-itunes-store/152708-przeniesienie-konta-z-appstore-us-do-appstore-pl.html[/url]
[url]http://myapple.pl/ipod-itunes-itunes-store/221699-itunes-gift-card-pytania-karta-upominkowa-do-itunes-store-itunes-store-gift-app.html#post1680873[/url]
plmax

#2 Gringo997

Gringo997
  • 779 posts
  • Skądnieznana

Posted 16 March 2011 - 17:42

witam,
nie chcę zakładać nowego wątku, a mam problem związany ze zmianą kraju więc przedstawię swój problem tutaj.
Mam konto w iTunes Store USA (doładowywałem za pomocą gift cards) i zostało mi na nim 8 centów. Zrobiłem konto paypal
i chciałem teraz zmienić lokalizację na Polskę, to dostaję komunikat, że muszę wydać pieniądze, które posiadam na koncie.
Gdy wejdę w opcje i zaznaczę opcje płatności jako paypal dostaję komunikat

Odbiorca wymaga, aby osoba wysyłająca płatność posiadała prawidłowe źródło środków z Stany Zjednoczone w celu realizacji transakcji.

ktoś z was ma pomysł jak w iTunes zmienić kraj na Polskę?

#3 arturcisz

arturcisz
  • 10155 posts
  • SkądSzczecin

Posted 16 March 2011 - 18:05

Napisz do supportu aby wyzerowali Tobie stan konta, wtedy bez problemu zmienisz.

#4 empirewar

empirewar
  • 188 posts

Posted 08 September 2011 - 21:02

aaa :eek: Chcę zmienić swoje konto z US na PL a niestety nie mogę tego zrobić bo mam 0.01 $ ... Trochę irytujące. Ma ktoś pomysł co zrobić? Jak wydać $0.01 w iTunes Store? Czy jak zmienię konto z US na PL to czy, np: zakupiony Lion będzie wciąż widoczny w "Purchase History"? Pozdrawiam!

#5 weniwe_pl

weniwe_pl
  • 136 posts
  • SkądNaas, IE

Posted 08 September 2011 - 21:58

Temat był już poruszany kilkukrotnie. Napisz maila do supportu apple aby usunęli środki z twojego konta. Mi to pomogło. Co do drugiego pytania to nie wiem jak jest z mac appstore, ale ja zmieniając kraj na Polske straciłem możliwość wyświetlenia zakupionych aplikacji dla iPhone w zakładce purchase a było ich duuuużo. Ponownie pobrać można za free ale nie ma w zakładce.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users