Transfer kontaktów do zestawu samochodowego handsfree
Started by
mikolajek
, 22 Jun 2009 08:29
2 replies to this topic
Posted 22 June 2009 - 08:29
Cześć,
dokonałem ważnej decyzji tj. zamieniłem karty SIM w moim służbowym i prywatnym telefonie, co oznacza, że ajfon dostąpił zaszczytu bycia telefonem podstawowym
Mam jednak problem - mam w samochodzie zestaw handsfree Nokia (model CK-15W), z którym ajfon paruje się bez najmniejszego problemu, ale... Nie udaje mi się przetransferować kontaktów do zestawu
Za każdym razem wyświetla mi się błąd pobierania...
Czy to jakieś ograniczenie ajfona? Wiem, że BT w naszym telefoniku woła o pomstę do nieba, ale czytałem na forum, że ludziom udaje się przetransferować kontakty do nawigacji, więc i do prostego handsfree chyba poiwnno się udać.
Czy ktoś z forumowiczów może służyć mi pomocą?
Zastanawiałem się nad instalacją ibluetooth, może to by pomogło? W końcu kontakty to jakieś tam dane...
Posted 22 June 2009 - 09:54
Sprawdź, czy ta słuchawka ma jakiś soft, żeby się zsynchronizować z komputerem, jeśli jest takowa możliwość to możesz przenieść kontakty pośrednio z iTunes na komputer i z komputera na słuchawke.
Posted 22 June 2009 - 10:07
Niestety - myk jest taki, że każdorazowo po podłączeniu nowego telefonu słuchawka ładuje nowe kontakty
Inaczej zgrałbym je sobie z dowolnego innego telefony i korzystał, a tak klapa...
Muszę znaleźć sposób na transfer z ajfona, albo nauczyć się na pamięć numerów, żeby widzieć, kto dzwoni
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users