... jest taka możliwość? Często dzieciakowi daję w trasie, żeby miał zajęcie, a nie chcę, aby mi wydzwaniał po znajomych zamiast reksia oglądać.
Blokowanie ekranu podczas oglądania filmów...
Rozpoczęty przez
yellowicz
, 20 cze 2009 00:56
1 odpowiedź w tym temacie
Napisano 20 czerwca 2009 - 00:56
Napisano 20 czerwca 2009 - 07:56
Powiem Ci jak ja zrobiłem by moje 2letnie dziecko nie wchodziło tam gdzie nie trzeba i co gorsza by nie usunelo mi aplikacji jakichś:
1 JB
2 Bossprefs i w docku bossprefs telefon, sms, i inne czesto uzywane aplikacje - dostęp do nich jest przez po pierwsze przesuniecie palcem na gornej belce a po drugie trzeba wybrac dock
wiec to juz za duzo bylo dla mojej spryciuli.
3 Categories i wszystkie ikonki ktore chciałbym uchronić przed usunięciem wrzucam do różnych folderów
4 Na wierzchu FileAid z ktorego odpalane są filmy i którym może sobie operować do woli.
dodatkowe rzeczy ktore mogą pomóc Ci w obsludze tak zmienionego telefonu - IntelliDial, Intelliscreen.

Ten zrzut był robiony co prawda na potrzeby innego wątka, ale tak to wygladało (nie wygląda bo mam 3.0)
i niestety jak daje Alicji iP to muszę ją mieć na oku
[chwalenie mode]
Córka ma swoje gry i zabawy które bardzo lubi.
Qbeez, Preschool adventure, Peekaboo Barn, ABC.
część z nich przerabiałem na polskiego lektora.
Teraz Alka ma 2 i pół roku zna cały alfabet
i potrafi czytać (narazie bez zrozumienia bo słownik dziecko ma ograniczony) / literować i pisać za pomocą komputera / iPhona.
Jej ulubiona bajka to Baranek Shaun którego kilka odcinków zawsze mam w iP
Potrafi powiedzieć który odcinek ją interesuje i o czym jest
[/chwalenie mode]
A metoda 100% na zablokowanie ekranu? - włóż swojemu milusinskiemu Ip w siliconowy/lub z jakiegos innego sztucznego tworzywa ochraniacz
1 JB
2 Bossprefs i w docku bossprefs telefon, sms, i inne czesto uzywane aplikacje - dostęp do nich jest przez po pierwsze przesuniecie palcem na gornej belce a po drugie trzeba wybrac dock
3 Categories i wszystkie ikonki ktore chciałbym uchronić przed usunięciem wrzucam do różnych folderów
4 Na wierzchu FileAid z ktorego odpalane są filmy i którym może sobie operować do woli.
dodatkowe rzeczy ktore mogą pomóc Ci w obsludze tak zmienionego telefonu - IntelliDial, Intelliscreen.

Ten zrzut był robiony co prawda na potrzeby innego wątka, ale tak to wygladało (nie wygląda bo mam 3.0)
i niestety jak daje Alicji iP to muszę ją mieć na oku
[chwalenie mode]
Córka ma swoje gry i zabawy które bardzo lubi.
Qbeez, Preschool adventure, Peekaboo Barn, ABC.
część z nich przerabiałem na polskiego lektora.
Teraz Alka ma 2 i pół roku zna cały alfabet
Jej ulubiona bajka to Baranek Shaun którego kilka odcinków zawsze mam w iP
Potrafi powiedzieć który odcinek ją interesuje i o czym jest
[/chwalenie mode]
A metoda 100% na zablokowanie ekranu? - włóż swojemu milusinskiemu Ip w siliconowy/lub z jakiegos innego sztucznego tworzywa ochraniacz
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych