Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Ifunbox

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 narrufus

narrufus
  • 6 postów
  • Skąduk

Napisano 18 czerwca 2009 - 12:40

Mam taki problem z programem ifunbox. Chcialbym wrzucic zdjeca aby byly widoczne w katalogu albumy,niewiem czy itunes je jakos zmniejsza czy co bo niestety wrzucajac je do katalogu //var/mobile/Media/DCIM/100APPLE niewidzi ich ipod . Drugi problem jak wrzucic video by bylo zarowno widoczne w ipodzie w video. Tylko nie itunes bo strasznie muli i mnie szlak trafia. Dzieki za pomoc

#2 Cichacz

Cichacz
  • 1 947 postów
  • SkądKraków / Lublin

Napisano 18 czerwca 2009 - 17:38

iTunes muli?! No chyba lol.... Zdjęć nie widać, bo FW <3.0 potrzebują wgrania miniaturek 60x60 O video nic nie powiem, bo iTunes jest b. dobre....

#3 narrufus

narrufus
  • 6 postów
  • Skąduk

Napisano 19 czerwca 2009 - 00:05

No ,muli muli komputer moze wiekowy p4 3 ghz 2g ramu dysk 8mb cache 7200rpm. Wszystko regularnie defragmentowane czyszczane itd,wiec dla mnie program porazka jakie on ma wymagania ?

#4 Stasio90

Stasio90

I hear the Angels cry, the calling my name.

• 1 550 postów
  • SkądŁaziska Górne

Napisano 19 czerwca 2009 - 03:35

Niskie ja mam Athlon 3200+ 2GHZ, 1GB Ram i 360GB Dysk 8MBcache i mnie synchronizuje w mgnieniu oka. Może czas na format XP.:)

#5 narrufus

narrufus
  • 6 postów
  • Skąduk

Napisano 19 czerwca 2009 - 12:33

Formatu nie robie nigdy nie musze wszystko inne smiga, w mgnieniu oka to zalezy punktu widzenia,gdyz jezeli mi sie wczytuje strona internetowa dluzej niz 3 sekundy to niewytrzymuje i pruboje cos z tym zrobic,oczywiscie sa wyjatki.Apropo start windows 11 sekund mierzony programem tak ze nie sadze by bylo cos nie tak z kompem.(a znam sie na nich bardzo dobrze)Tak wiec znalazlem program przynajmniej do synchornizacjii muzyki Copytrans (o wiele szybszy).Co do zdjeci i video pracuje na tym :)

#6 Cichacz

Cichacz
  • 1 947 postów
  • SkądKraków / Lublin

Napisano 19 czerwca 2009 - 13:27

Ja mam PIII 1,5GHz i 768 ramu... i nie narzekam na iTunes :P

#7 narrufus

narrufus
  • 6 postów
  • Skąduk

Napisano 19 czerwca 2009 - 17:26

Ja mam PIII 1,5GHz i 768 ramu... i nie narzekam na iTunes :P

Nie ma PIII 1.5ghz :)

A ja mam widocznie wysokie wymagania odnosnie szybkosci dzialania.
Temat mozna w sumie zamknac

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych