Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Oprogramowanie 3.0 dla iPhone i iPod touch już dostępne

• Zamknięty Temat jest zamknięty
665 odpowiedzi w tym temacie

#451 nielololek

nielololek
  • 706 postów
  • SkądPolska

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:43

Mi sie udało, ale teraz musze odtorzyć iphone'a (nie mam miejsca, bo pamięć sie nie wyczyściła) i znowu sie mecze z tym bledem :/

#452 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 postów
  • SkądŁódź

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:43

ja mam taki blad:

"Nie mozna teraz uaktualnic oprogramoania
iPhone, poniewaz serwer aktywacji jest
tymczasowo niedostepny.

Sproboj ponownie pozniej".

Czy tez tak macie ?

5-10 stron temu tez to było i było opisane "niby" rozwiązanie.

#453 shanhaevel

shanhaevel
  • 679 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:44

Davvido ratuuuuujjjjjj!!!!!!!!!

Zamknij ten temat bo te debile piszą że albo już maja 3.0 albo się im ściąga, a jeszcze inni pisza, ze serwery są przeciążone. Żenada!!!!!!!!!

Zamkniesz ten to utworzą nowy lepiej w jednym niech piszą a później albo się posty wymoderuje albo cały temat wywali

#454 ikarone

ikarone
  • 21 postów

Mam pytanie gdzie jest zakladka w nowym oprogramowaniu "pobierz nowe dane" bo szukam i nie moge znaesc

#455 wowas

wowas
  • 1 postów

Jak wam nie odpowiadają serwery, to popróbujcie kilka razy. U mnie za 5 razem poszło :)

#456 InvIsible

InvIsible
  • 20 postów

A gdzie mam pisac opinie co sie dzieje ?? masz lepszy pomysł?

#457 DeanDesign

DeanDesign
  • 201 postów
  • SkądWars i Sawa

Zamknij ten temat bo te debile piszą że albo już maja 3.0 albo się im ściąga, a jeszcze inni pisza, ze serwery są przeciążone. Żenada!!!!!!!!!

Nie czytaj, nie zaglądaj tu, wypij melisę...

#458 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 postów
  • SkądŁódź

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:47

Davvido poczytał część, po czym się załamał i poszedł na leczenie.
A tak serio Davvido nic nie wskóra bo teraz będzie pełno takich postów aczkolwiek mógłby zwrócić uwagę by czytać to co było wcześniej napisane.

#459 Pablowej

Pablowej
  • 531 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:47

Racja shanhaevel... Normalnie jak krowy na łące. Każdy muczy o czym ma ochotę. Niech się chłopaki i dziewczyny wygadają ja spadam. Narx

#460 duliijr

duliijr
  • 21 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:53

Witam mam nastepujacy problem prosze o pomoc po aktualizacji do 3.0 wysylanie mms dziala ale w ten sposob ze wysylam mms do wszystkich sieci i dochodza ale odbieram tylko mms z ery a z innych sieci kompletnie nic nawet zadnego powiadomienia jestem abonentem ery przed aktualizacja do 3.0 calkowity restore iphona Pozdrawiam

#461 Kalari

Kalari
  • 99 postów
  • SkądOlsztyn

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:54

dobra.... zrobiłam tą cudowną aktualizację i obecnie walczę z przywróceniem programów, które niby są na iphone ale ich tam nie ma. ma ktoś jakiś dobry pomysł? A może jest limit jakiś aplikacji?

#462 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 postów
  • SkądŁódź

Witam
mam nastepujacy problem
prosze o pomoc

po aktualizacji do 3.0 wysylanie mms dziala ale w ten sposob ze wysylam mms do wszystkich sieci i dochodza ale odbieram tylko mms z ery a z innych sieci kompletnie nic nawet zadnego powiadomienia

jestem abonentem ery przed aktualizacja do 3.0 calkowity restore iphona

Pozdrawiam

Uruchom ponownie iPhona i mmsy powinny do ciebie dotrzeć. Z drugiej strony może też być to wina danego operatora.

#463 InvIsible

InvIsible
  • 20 postów

Działą udalo sie aktualizuje sie :) próbować

#464 wmazan

wmazan
  • 19 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:56

mam takie pytanie czy w nowej wersji softu da się synchronizować telefon z maciem przeez bluetooth?

#465 Furiat

Furiat
  • 235 postów

I tak jest (sory za wyrażenie ) Burdel. Więc zapytam tutaj . Co tak naprawdę przywraca "odtwórz z archiwizacji". Niby było napisane ale głupio nie doczytałem . I dlaczego to tyle trwa ?? (robi się ale idzie powoli )

#466 ademiu

ademiu
  • 984 postów
  • SkądPoznań

Intalował ktoś na 2G i czy mogę aktualizować ze zrobionym jailbreakiem na 2.2 ? Czy czekać na pwnagetool ?

#467 bartel

bartel
  • 1 050 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:57

Aktualnie chyba jest to 11 stron, jednak jeśli miałaś ikony poukrywane i zrobiłaś aktualizację, lub restore z przywracaniem kopii zapasowej to mogą one być dalej ukryte.

#468 luke_banks

luke_banks
  • 62 postów
  • SkądKraków

u mnie najpierw komunikat ze serwer niedostepny a teraz od 5 minut pasek ze laczy sie z serwerem aktywacji ale nic sie nie zmienia... myslicie ze sie laczy czy ze sie zawiesil? edit: wlasnie ruszylo :)

#469 MRCOFFEE

MRCOFFEE
  • 463 postów

MMS w play zadziałał...

Napisz prosze na priva co i gdzie powpisywales zeby miec MMS
Pleaseee

BTW
Kto mnie oświeci o co chodzi z KONTAKTAMI?
W USTAWIENIA\POCZTA, KONTAKTY, INNE przy KONTAKTACH jest "Konto domyślne" (ustawia się albo Z MOJEGO MACA albo MobileMe).

W programie KONTAKTY w GRUPACH mam możliwość wyboru : albo wyświetlane są kontakty Z MOJEGO MACA albo z MobileMe albo KONTAKTY.
No wiec jak wybiorę KONTAKTY to mam zdublowane numery telefonów.

O co chodzi z tym podziałem na Z MOJEGO MACA i MobileMe ?

( trochę to zawile ale jak ktoś to trenował to będzie wiedział o co mi chodzi)

#470 greg enohpi

greg enohpi
  • 8 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:58

genialne, profil ciekawy, wyłacza transmisję danychedge gprs i 3g, ale szukanie anten #g jak widze dziala ok, wiec to dobry znak dla programow nawigacyjnych gps bo z anten 3g ponoc poprawiaja stan asist... gps AGPSa czy jak to tam szło więcej takich uzytkówników, pomogą, napisz jak notatki i kalendarz synchro na windowsie, taki moj los na maca nie przejde w najblizszym czasie moze dopiero jak wyjdzie "ajfon 4G" taka prawda appla do appla ciagnie a wsparcia pod windowsy toza duzego nie ma a szkoda bo sa tez tacy uzytkownicy iPhonow co maca nie posiadają

#471 Adam5

Adam5
  • 52 postów
  • SkądWrocław

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:58

Pobrałem aktualizacje, ale nie mogę jej zainstalować bo iTunes twierdzi że nie ma połączenia z internetem :lol: Co dziwne w iTunes Store wczytuje się bez problemu.

#472 gizmo3800

gizmo3800
  • 1 906 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 czerwca 2009 - 22:01

Intalował ktoś na 2G i czy mogę aktualizować ze zrobionym jailbreakiem na 2.2 ? Czy czekać na pwnagetool ?

zdecydowanie czekac

#473 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 postów
  • SkądŁódź

Napisano 17 czerwca 2009 - 22:02

Pobrałem aktualizacje, ale nie mogę jej zainstalować bo iTunes twierdzi że nie ma połączenia z internetem :lol: Co dziwne w iTunes Store wczytuje się bez problemu.

Magia Apple. Think Different. :D. Próbuj co chwilę na pewno ruszy.

#474 franz112

franz112
  • 24 postów
  • Skąd3mia100

Napisano 17 czerwca 2009 - 22:04

czy da sie aktualizowac przez bloototh z makiem? u mnie polaczenie dziala ladnie choc uzywam MobileMe... idealna poczta i narzedzie :)

#475 InvIsible

InvIsible
  • 20 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 22:05

Wyskoczyl blad 9 podaczas aktualizacji hmmm i znowu od poczatku restor i jedziemy :P

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych