to chyba żart, żebym od górnie u operatora wyłaczał transmisję danych, chę sam o tym decydować właczając i wyłaczając funkcje w iPhoni, Tylu developerów zatrudniono i zapewne tez z Polski sie zglosił i na 100we byli checkerzy funkconalosci nowego systemu przed wydaniem na światło dzienne i nikt takich podstawowych spraw nie zauważył, i sa błedy, dla mnei za szybko aplle wydał 3.0 dodał niby 100 funkcji jak bylo napisane na forach ja tam widze moze 20 to góra a wyrzneli na amen takie wazne, e tam szkoda słow
Ty się za to ustrzegłeś błędów o wielki

Bez przesady. Funkcjonalności jest tyle ile Apple podał. Może nie wszystkie są widoczne gołym okien, ale np. ja zauważyłem, że na liście odebranych i nieodebranych telefonów pojawiła informacja o tym, czy dzwoniący dzwonił z komórki, pracy czy telefonu stacjonarnego

To co mi się trochę nie podoba, to to, że jak chcę skopiować numer czyjegoś telefonu z kontaktów i wkleić do SMSa to muszę wejść w edycję danego kontaktu i dopiero wtedy Kopiuj / Wklej. Gdyby można było to zrobić normalnie w podglądzie kontaktu, byłoby to mniej kłopotliwe

A jeszcze jedno - jedna z aplikacji Touch4Free dała Update do AppStore dla OS 3.0 i teraz można grać dzięki funkcjonalności: Peer to Peer z innym iPhonem