Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Oprogramowanie 3.0 dla iPhone i iPod touch już dostępne

• Zamknięty Temat jest zamknięty
665 odpowiedzi w tym temacie

#401 odra27

odra27
  • 549 postów
  • SkądBerlin/Szczecin

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:00

iphone aktualnie nie mam przy sobie... chcę ściągnąć po prostu firmware... na kompa i zapisać, możliwe to jest.? podajcie proszę tylko linka z którego ściągnąć ten firmware 3.0 ... te na stronie tytułowej nie działają. o.O a poza tym to chyba dla betatesterów co nie.? o.O

Link tutaj (dla iPhone 3G): http://appldnld.appl...41_Restore.ipsw

#402 archangelus

archangelus
  • 84 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:01

Co z tą baterią?? Ma ktoś kto nie miał JB?? Chodzi oczywiście o %.

#403 ScoorViel__

ScoorViel__
  • 26 postów
  • SkądLørenskog, Norwegia

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:02

o... no wreszcie saie ktoś ruszył... dzięki odra 27 .

#404 Thadel

Thadel
  • 162 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:06

Nie mogę pobrać :/ jakiś błąd z połączeniem czy coś, ciągle nie chce pieniędzy za update dla iPoda Toucha 2G - o co chodzi? Sciągało i nagle przerwało.

#405 shanhaevel

shanhaevel
  • 679 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:07

Nie mogę pobrać :/ jakiś błąd z połączeniem czy coś, ciągle nie chce pieniędzy za update dla iPoda Toucha 2G - o co chodzi? Sciągało i nagle przerwało.

przeciążone serwery

#406 rEaLaPpLeFaN

rEaLaPpLeFaN
  • 708 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:08

"Nie można zaktualizować oprogramowania iPhone'a. Serwer aktualizacji iPhone'a jest tymczasowo niedostępny." :(

#407 ivvanski

ivvanski
  • 7 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:09

"ma ktoś linka skąd wy ściągacie firmware 3.0???!!! i nie mówcie o itunes... chce zapisać na kompa a potem wgrać. i w itunes mozesz tak wlasnie zrobic" jak?

#408 adam_eu

adam_eu
  • 50 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:10

"Nie można zaktualizować oprogramowania iPhone'a. Serwer aktualizacji iPhone'a jest tymczasowo niedostępny." :(

U mnie to samo...

#409 wsciekly

wsciekly
  • 335 postów
  • SkądSosnowiec

Witam Gdzie się zapisuje ściągnięte oprogramowanie ? Czyli bluetooth tez nie działa miedzy telefonem innej marki a iPhone ?

#410 zuralscy

zuralscy
  • 35 postów

OK Czy moze ktos mi napisac co mam zrobic krok po kroku zebym mial MMS ?? Mam karte PLAY i telefon bez simlocka. w wiadomosciach nie mam mozliwosci wstawienia zdjecia . restart nie pomaga. Pomóżcie . co wpisac w apn w uzytkowniku ... nie moge tego nigdzie znalezc wiec napiszcie tu PLEASE!!!

#411 kbrz1

kbrz1
  • 26 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:11

Chyba serwery aktualnień leżą. Mi pobrało a później nie może się połączyć z serwerem uaktualnień. Każe próbować później :(

#412 zubel

zubel
  • 1 194 postów
  • SkądWodzisław Śląski / Opole / Katowice

dziwisz sie?
jak sie wszyscy rzucili to oj...

radze poczekac do rana - OS 3.0 nie ucieknie nagle z serwera - jutro bedzie.. i pojutrze tez... i nawet w weekend... a i pozniej na pewno takze :D

#413 nielololek

nielololek
  • 706 postów
  • SkądPolska

Mam to samo. Serwery są przeciążone czy co? Jest na to jakiś sposób , czy mam próbować aż pójdzie?

#414 abs

abs
  • 39 postów

Czy mmsy mają swoją ikonkę czy jakoś się do nich wchodzi?

#415 robalcfg

robalcfg
  • 495 postów

Co z tą baterią?? Ma ktoś kto nie miał JB?? Chodzi oczywiście o %.

Engadget ma na 3G S: iPhone 3G S review . Zobaczcie na screen'a przy rozdziale software :D

#416 greg enohpi

greg enohpi
  • 8 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:12

Polecam zrobić to co ja mam w Erze - wyłączyć jakikolwiek transfer danych po GPRS, EDGE, UMTS itd :) Zostawić włączone MMSy i już :) Wtedy tylko WI-FI do netu ale wiele osób tak robi :) Czyli bez telefonu do BOA się nie obejdzie ;)

to chyba żart, żebym od górnie u operatora wyłaczał transmisję danych, chę sam o tym decydować właczając i wyłaczając funkcje w iPhoni, Tylu developerów zatrudniono i zapewne tez z Polski sie zglosił i na 100we byli checkerzy funkconalosci nowego systemu przed wydaniem na światło dzienne i nikt takich podstawowych spraw nie zauważył, i sa błedy, dla mnei za szybko aplle wydał 3.0 dodał niby 100 funkcji jak bylo napisane na forach ja tam widze moze 20 to góra a wyrzneli na amen takie wazne, e tam szkoda słow,
2.2.1 rządziło po co oni wszystko zmienili zamiast na lepsze to na gorsze, powinii dodac a niczego nie odejmowac chwała im w koncu zwłąszcza za podstawy jak cut copy paste a reszta niech ich szlak, nie dopracowany, tak uważam, jakby ktos jeszcze znał tajne sztuczki jak ustawić jak wczesniej pisalem, to bylbym wdzięczny, itunes mial niby zarzadzac kalendarzem ?? ale na pewno notatkami a u mnie komunikat w info brak programu do zarzadzania, jesli oni mysla ze kupie mobile me to sie myla, jak stanieje o 90% i ni eplacone rocznie to sie zastanowię

#417 shanhaevel

shanhaevel
  • 679 postów
  • SkądRzeszów, PL

Czy mmsy mają swoją ikonkę czy jakoś się do nich wchodzi?

nie to są zwykłe wiadomości

#418 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 postów
  • SkądŁódź

Witam
Gdzie się zapisuje ściągnięte oprogramowanie ?

Przy XP masz tak:
C:\Documents and Settings\TWOJA_NAZWA\Dane aplikacji\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

#419 rEaLaPpLeFaN

rEaLaPpLeFaN
  • 708 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:14

Witam
Gdzie się zapisuje ściągnięte oprogramowanie ?

Na windzie (vista) C:\Users\UZYTKOWNIK\AppData\Roaming\Apple Computer\iTunes\iPhone Software Updates

#420 gregi1

gregi1
  • 352 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:15

A co tam wszyscy pisza to i ja :D A ja mam w iT "Oprogramowanie iPhone'a aktualne, nastepne....." i bardzo dobrze nawet odpalenie iTunes ponownie nie pomoglo. Ale mi to na reke, bo narazie nie planuje zmieniac na 3.0. Ale.... kilka pytań: 1. Czy jesli mam zaznaczona opcje synchronizuj automatycznie to czy przypadkiem nie wgra mi sie oprogramowanie samo z siebie? 2. Czy ktos może wkocnu ODPOWIEDZIEC NORMALNIE W KILKU ZDANIACH dla wszystkich laikow (jesli jestem jedyny to ok) co zrobic jak juz sie zdecyduje na 3.0 i mam tel w Orange, karte Orange, tel z JB. Aby mi nie zblokowalo telefonu i mogl z niego korzystac? Uaktualniac, czy wybrac "odtworz"?

#421 wsciekly

wsciekly
  • 335 postów
  • SkądSosnowiec

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:15

Ja nic nie podawałem żeby MMS prawidłowo działały ! Tyle ze mam Orange nie wiem jak tam z PLAY jest

#422 czerey

czerey
  • 100 postów
  • SkądMilanówek/Warszawa

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:16

no i kładziemy 3.0, 28 minut.....

#423 Thadel

Thadel
  • 162 postów
  • SkądKoszalin

Napisano 17 czerwca 2009 - 21:17

A nie mówiłem, dla iPoda 2g pobiera free:

3.0 Update free - iPod touch Fans forum

#424 odra27

odra27
  • 549 postów
  • SkądBerlin/Szczecin

Bezpośredni link dla iPhone 2G: http://appldnld.appl...41_Restore.ipsw

#425 robalcfg

robalcfg
  • 495 postów

to chyba żart, żebym od górnie u operatora wyłaczał transmisję danych, chę sam o tym decydować właczając i wyłaczając funkcje w iPhoni, Tylu developerów zatrudniono i zapewne tez z Polski sie zglosił i na 100we byli checkerzy funkconalosci nowego systemu przed wydaniem na światło dzienne i nikt takich podstawowych spraw nie zauważył, i sa błedy, dla mnei za szybko aplle wydał 3.0 dodał niby 100 funkcji jak bylo napisane na forach ja tam widze moze 20 to góra a wyrzneli na amen takie wazne, e tam szkoda słow,
2.2.1 rządziło po co oni wszystko zmienili zamiast na lepsze to na gorsze, powinii dodac a niczego nie odejmowac chwała im w koncu zwłąszcza za podstawy jak cut copy paste a reszta niech ich szlak, nie dopracowany, tak uważam, jakby ktos jeszcze znał tajne sztuczki jak ustawić jak wczesniej pisalem, to bylbym wdzięczny, itunes mial niby zarzadzac kalendarzem ?? ale na pewno notatkami a u mnie komunikat w info brak programu do zarzadzania, jesli oni mysla ze kupie mobile me to sie myla, jak stanieje o 90% i ni eplacone rocznie to sie zastanowię

iTunes synchronizuje kalendarz z systemowym. Pewnie masz Łindołsa i dlatego. Apple nie uwzględniło wyłączania funkcji transmisji danych, bo wszyscy posiadacze iPhone'ów kupionych u operatora najczęściej mają wykupiony pakiet danych w abonamencie. Nie ma 100 nowych funkcjonalności, a 100 nowe API dla developerów. Polecam najpierw poczytać trochę forum, skoro jesteś nowy, a nie pisać bzdury.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych