Polecam zrobić to co ja mam w Erze - wyłączyć jakikolwiek transfer danych po GPRS, EDGE, UMTS itd
Zostawić włączone MMSy i już
Wtedy tylko WI-FI do netu ale wiele osób tak robi
Czyli bez telefonu do BOA się nie obejdzie 
to chyba żart, żebym od górnie u operatora wyłaczał transmisję danych, chę sam o tym decydować właczając i wyłaczając funkcje w iPhoni, Tylu developerów zatrudniono i zapewne tez z Polski sie zglosił i na 100we byli checkerzy funkconalosci nowego systemu przed wydaniem na światło dzienne i nikt takich podstawowych spraw nie zauważył, i sa błedy, dla mnei za szybko aplle wydał 3.0 dodał niby 100 funkcji jak bylo napisane na forach ja tam widze moze 20 to góra a wyrzneli na amen takie wazne, e tam szkoda słow,
2.2.1 rządziło po co oni wszystko zmienili zamiast na lepsze to na gorsze, powinii dodac a niczego nie odejmowac chwała im w koncu zwłąszcza za podstawy jak cut copy paste a reszta niech ich szlak, nie dopracowany, tak uważam, jakby ktos jeszcze znał tajne sztuczki jak ustawić jak wczesniej pisalem, to bylbym wdzięczny, itunes mial niby zarzadzac kalendarzem ?? ale na pewno notatkami a u mnie komunikat w info brak programu do zarzadzania, jesli oni mysla ze kupie mobile me to sie myla, jak stanieje o 90% i ni eplacone rocznie to sie zastanowię