Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Oprogramowanie 3.0 dla iPhone i iPod touch już dostępne

• Zamknięty Temat jest zamknięty
665 odpowiedzi w tym temacie

#351 woocash

woocash
  • 1 627 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:42

jaka sieć?

MMSy po restarcie się pojawiły, ale jeszcze nie działają - pewnie źle skonfigurowałem, a opcji modemu nie ma tam gdzie na zrzucie ekranu ukolegi widać, sieć to Play

#352 davegrass

davegrass
  • 95 postów

czy działa wam przesyłanie plików przez bluetooth? ja mam wersje 3.0 GM i nie działa. Cała reszta działa. Aha a jak teraz mogę aktualizować do ofcjalnej wersji 3.0? iTuns mówi że moja wersja jest aktualna.

#353 shanhaevel

shanhaevel
  • 679 postów
  • SkądRzeszów, PL

No właśnie, ale czy jest pewność że przywróci mi simlocka?

tego niestety nie wiem mam iPhone w erze więc simlocka nie mam

#354 pigmejek

pigmejek
  • 50 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:43

Panowie.., z calym szacunkiem ale poza malymi naprawde minimalnymi wyjatkami 35 stron typu juz jest, sciagam, jeszcze 10 minut jeszcze pol godziny... totalna masturbacja i rozmowa o niczym... ogolnie, szczerze totalna wiocha odechceiwa mi sie byc macuserem... bez urazy ale wiocha

Ktoś zmusza do czytania? :rolleyes:

#355 ScoorViel__

ScoorViel__
  • 26 postów
  • SkądLørenskog, Norwegia

pytanko.? SKĄD WY TO ŚCIĄGACIE.?! NA STRONIE APPLE.COM W ZAKŁADCE IPHONE NIE MA ŻADNEGO LINKU . O.o pozdr

#356 Thadel

Thadel
  • 162 postów
  • SkądKoszalin

Tryb awaryjny (DFU) HOME + POWER na 10 sek. puszczamy power i HOME na 8 sek. ;)

#357 pawel319

pawel319
  • 158 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:44

w koncu poszło, serwery autoryzacji się odblokowały, przynajmniej u mnie...

#358 ivvanski

ivvanski
  • 7 postów

i co dalej po DFU

#359 shanhaevel

shanhaevel
  • 679 postów
  • SkądRzeszów, PL

pytanko.? SKĄD WY TO ŚCIĄGACIE.?! NA STRONIE APPLE.COM W ZAKŁADCE IPHONE NIE MA ŻADNEGO LINKU . O.o

pozdr

z iTunes albo z linków na 1 stronie

#360 andref

andref
  • 4 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:45

nikt ale jesli chce sie cos przeczytac to nie czyta sie nic :(

#361 miekkikasztan

miekkikasztan
  • 73 postów
  • SkądStargard Szczecinski, Poland

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:45

Sorka ze powtorze sie ale nie potrafilem wyszukac tutaj czegos konktretnego o MMS i o wskazniku baterii %. Mam tylko ikonke Wiadomosci i tyle ze zmian w tym temacie nic o MMS-ach. Wskaznik baterii tez zero sladu. iPhone 3G, Simplus, od zawsze bez JB i bez simlocka. Ktos moze pomoc? Dzieki :)

#362 shanhaevel

shanhaevel
  • 679 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:47

na forum quickpwn napisali, że pod tym linkiem zostaną umieszczone linki z quickpwn i tutorial z JB YouTube - Chaîne de QuickPwn

#363 klimsonpl

klimsonpl
  • 174 postów

Panowie w plusie trzeba z palca wpisac wszystkie ustawienia mms bo z automatu nic niema.....

#364 senzu

senzu
  • 34 postów
  • SkądStalowa Wola

W koncu sie aktywował chwile temu ale zrobilem całkiem restore zeby nie miec zadnego syfu. Powiem że wszystko działa i mms'y również. Rozczarowany natomiast jestem BT... W sumie tylko dla niego robiłem Update... ja pierdziele zeby w XXI wieku tak popularna rzecz nie miała racji byty w jednym z najlepszych telefonów...

#365 greg enohpi

greg enohpi
  • 8 postów

U mnie juz po zainsatalowaniu nowego softu zauważyłem że brakuje "Ustawienia - Ogólne - Sieć - Dane przez sieć komórkową", w wersji 2.2.1 wyłączyłem sobie trasfa danych bo z neta korzystam wyłacznie przez wifi ,a teraz 3.0 OS spowodował, że net hula mi na lewo i prawo i czy pogode kliknę czy maile sprawdzam, jak nie kline na aplikacje korzystające z internetu to jest fajnie ale jak niechcacy kliknę dana aplikację to juz mi ciągnie i obciąza konto Orange a złotówki lecą, moze ktoś wie czy jakoś mozna wyłączyć mozliwosc łączenia z netem i wymusić jak dawniej żeby tylko pomykał przez Wi-fi kolejny piko błąd czesto zminiam slownik pisania to raz ang to pl i teraz gdy klikam ikonke globu np podczas pisania smsa to pojawia się nazwa English USA tak na 1 setna sekundy i zaraz napis space klikam ponownie pojawia sie na dluzej jak dawniej polski i za chwile spacja, klikam ponownie to englisz uwidacznia się normalnie a polski myga, wiec napis space lub spacja mowi mi jakiegogo slownika w danej chwili uzywam, ale uważam ze można by to zglosic applowi bo tak wcześniej nie było i zaraz wydadzą 3.0.1 firmware i MMSy mi zgłasza błedy a tel odbiorca dostaje komunikat ze mms nadchodzi i rozkrzacza nieajfonowego telefona a na ekranie iP widnieje wykrzyknik i nie wysłano czy ponowić czy tylko u mnie takie problemy, modlę sie zeby servery ruszyły applowi bo moj iTunes nie moze aktywowac okienka do zarzadzania i Phonem , mozę tam ukaża sie rodzicielskie zapory gdzie wyłacze neta przez gsma. moze ktos cos juz wie i zna rozwiązania, bo pokico bije sie z myslami by wrocic do 2.2.1 - stabilna bestia była

#366 ScoorViel__

ScoorViel__
  • 26 postów
  • SkądLørenskog, Norwegia

Autorem cytatu jest ScoorViel__ pytanko.? SKĄD WY TO ŚCIĄGACIE.?! NA STRONIE APPLE.COM W ZAKŁADCE IPHONE NIE MA ŻADNEGO LINKU . O.o pozdr z iTunes albo z linków na 1 stronie ^ fajnie byłem na itunes i nie mogę tego za hugo znaleźć... a na apple.com nie ma linka... pomocy.? xd

#367 Jigovsky

Jigovsky
  • 254 postów
  • SkądŁódź

Sorka ze powtorze sie ale nie potrafilem wyszukac tutaj czegos konktretnego o MMS i o wskazniku baterii %.
Mam tylko ikonke Wiadomosci i tyle ze zmian w tym temacie nic o MMS-ach.
Wskaznik baterii tez zero sladu.
iPhone 3G, Simplus, od zawsze bez JB i bez simlocka.
Ktos moze pomoc?
Dzieki :)

O wskaźniku było napisane np tu http://www.myapple.p...10-post256.html
Wystarczyło poszukać.

#368 shanhaevel

shanhaevel
  • 679 postów
  • SkądRzeszów, PL

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:48

Sorka ze powtorze sie ale nie potrafilem wyszukac tutaj czegos konktretnego o MMS i o wskazniku baterii %.
Mam tylko ikonke Wiadomosci i tyle ze zmian w tym temacie nic o MMS-ach.
Wskaznik baterii tez zero sladu.
iPhone 3G, Simplus, od zawsze bez JB i bez simlocka.
Ktos moze pomoc?
Dzieki :)

MMSy są jak wejdzie w wiadomości po lewej stronie masz taką malutką ikonę z obrazkiem klikniesz i możesz dodać zdjęcie tak samo wybierając jakieś zdjęcie z galerii

#369 maslow84

maslow84
  • 215 postów
  • SkądDębica/Kraków

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:48

Okej mi poszlo aktualizauje sie po trybie awaryjnym dziex :)) albo to byl fart ze sie udalo trafic w luke na serwerze dziex ! :))

#370 gizmo3800

gizmo3800
  • 1 906 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:49

na forum quickpwn napisali, że pod tym linkiem zostaną umieszczone linki z quickpwn i tutorial z JB YouTube - Chaîne de QuickPwn

lepiej zerkaj na bloga dev teamu :)

#371 netruner

netruner
  • 564 postów
  • SkądKraków

Panowie.., z calym szacunkiem ale poza malymi naprawde minimalnymi wyjatkami 35 stron typu juz jest, sciagam, jeszcze 10 minut jeszcze pol godziny... totalna masturbacja i rozmowa o niczym... ogolnie, szczerze totalna wiocha odechceiwa mi sie byc macuserem... bez urazy ale wiocha

Masz racje że wiocha jednak nie mówił bym na osoby macuserzy bo większość tu ludzi pewnie ma iPhone + Windows.
W tym momencie to nawet nie jest forum tylko chat. Zresztą bym proponował jakiegoś IRC mogło by być ciekawie. No i stawiam że będzie z 50 stron postów i to jeszcze dzisiaj.

#372 JohnTucker

JohnTucker
  • 16 postów
  • SkądDebno

Autorem cytatu jest ScoorViel__
pytanko.? SKĄD WY TO ŚCIĄGACIE.?! NA STRONIE APPLE.COM W ZAKŁADCE IPHONE NIE MA ŻADNEGO LINKU . O.o

pozdr

z iTunes albo z linków na 1 stronie

^

fajnie byłem na itunes i nie mogę tego za hugo znaleźć... a na apple.com nie ma linka... pomocy.? xd

Podłączasz iPoda. Włączasz zakładkę z Twoim telefonem i wybierasz "Aktualizuj" lub "Update".

#373 ivvanski

ivvanski
  • 7 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:50

ponawiam pytanie co mam zrobic po dfu

#374 davegrass

davegrass
  • 95 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:50

czyli nadal trzeba robić JB i kupić ibluetooth?

#375 Kroolu

Kroolu
  • 6 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:51

spoko spoko a gdzie te dane przez siec komorkowa? tylko nie piszcie ze wczesniej trzeba bylo miec jail...bo nie uwierze...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych