I mam wrażenie, że ta aplikacja nie robi kompletnie nic.
Oczywiscie restart po instalacji robilem, aplikacja ani nie byla w stanie obudzic uspionego kompa, ani nie jest w stanie połączyć się z żadnym z moich 3 komputerów. (Na każdym inny klient VNC włącznie z zalecanym Ultra VNC)
Jestem sfrustrowany, bo support sprowadza się do
Mobile Phone Games, Free Pocket PC Games for your Mobile Phone, PDA and Smartphone
a biorąc pod uwagę to, że clickgamer ma tonę innych apsów i systemów pod swoimi skrzydłami boję się, że mój mail będzie mailem wołającego w puszczy.
i teraz pytanie: co mozna zrobić, bo ja czuję się oszukany. Kupiłem produkt, produkt ten nie jest w moim mniemaniu produktem sprawnym.
Niewiele mi brakuje do tego by z powodu takich dowcipów zacząć kraść aplikacje. To już druga aplikacja którą kupiłem i która nie funkcjonuje jak powinna. Czekanie na update może przewlekać sie w czasie.
OS 2.2.1 iP3G
edit jakiś czas później
Kombinowanie jednak czasami daje ciekawe rezultaty.
Przeedytowałem defaultowe polaczenie opisane jako WiFi Home podkładając ip domowego komputera. Udało mi sie z nim połączyć
WOL - oczywiscie nie dziala
stworzenie własnego polaczenia jest skazane na niepowodzenie, mimo wpisania własnych parametrow identycznychh z tym jedynym ktore dziala= wysadzka aplikacji przy jego uzyciu.
Proba polaczenia za pomoca drugiego zdefiniowanego polaczenia (oznaczonego jako office 3g) takze konczy sie wysadzka
podsumowujac:
- moge polaczyc sie z kazdym komputerem, ale nie jest to wygodne. Musze zmieniac jego iP edytujac jedyne sprawne połączenie.
- nie działa WOL (w tym pierwszym dzialajacym na VNC polaczeniu takze)
Aplikacja generalnie jest bardzo dobra