Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Tworzenie grup w Kontaktach i wysyłanie SMS do grupy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
11 odpowiedzi w tym temacie

#1 tasmaniec

tasmaniec
  • 585 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 12:42

Witam, czy ktoś wie może, czy istnieje możliwość stworzenia grup osób w kontaktach? Przez co można by było wysyłać sms'a bezpośrednio do całej grupy? Bardzo uciążliwe jest, gdy muszę wysłać tego samego sms'a do 15-20 osób i każdą wysuzkiwać po kolei w kontaktach i dodawać do listy odbiorców smsa... z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam

#2 tasmaniec

tasmaniec
  • 585 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 15:59

i co? nikt nigdy nie miał potrzeby wysyłania tego samego sms'a do pewnej grupy osób? nikt nie ma żadnego pomysłu? a jak sprawa wygląda z alternatywnymi programami do wysyłania sms'ów? ja pracuje na biteSMS, a tam takiej funkcji nie ma, może w innych jest? stworzenie grup osób albo w programie do sms albo z ingerencją w kontakty? Pzdr

#3 ozzy33

ozzy33
  • 93 postów
  • SkądJurata

Napisano 15 czerwca 2009 - 16:16

tak ciężko użyć wyszukiwarki :)

http://www.myapple.p...ch-funkcji.html

#4 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 15 czerwca 2009 - 19:20

ja pracuje na biteSMS, a tam takiej funkcji nie ma, może w innych jest? stworzenie grup osób albo w programie do sms albo z ingerencją w kontakty?

Pzdr

tak ciężko użyć wyszukiwarki :)

http://www.myapple.p...ch-funkcji.html

Nie ma to jak zrozumienie problemu :] Coś mi się obiło o uszy, że soft 3.0 będzie miał grupy i, że chyba nawet becie było jak zainstalowałem. Z drugiej strony mam niepokojące wrażenie, że coś mi się tylko pomyliło :P

#5 werakoko

werakoko
  • 540 postów

Napisano 15 czerwca 2009 - 20:48

Z drugiej strony mam niepokojące wrażenie, że coś mi się tylko pomyliło :P

Mnie się śniło, że dostałem 6 z polskiego :D A wracając do tematu to ABGrouper z repo BigBoss powinno zadziałać, ale czy można wysyłać do danej grupy, to nie mam zielonego pojęcia.

#6 tasmaniec

tasmaniec
  • 585 postów

Napisano 16 czerwca 2009 - 02:53

@ozzy33 coś mam ciężki problem ze zrozumieniem Twojej wypowiedzi odnoszącej się do mojego postu... @krakers09 dokładnie... zrozumienie problemu to podstawa ;] no właśnie coś chyba niebałdzo, bo mam developerską wersje 3.0 GM i nic takiego nie mam... @werakoko dzięki za info... narazie nie mam możliwości sprawdzić przy zainstalowanym 3.0... ale głównie mi chodzi o wykorzystanie tych grup przy wysyłaniu smsów a nie samym stworzeniu ich w kontaktach... ale i tak pomocne info... zawsze to dobre zrozumienie problemu :D pzdr

#7 werakoko

werakoko
  • 540 postów

Napisano 16 czerwca 2009 - 12:40

Kiedyś słyszałem, że można robić grupy w MobileMe, czy nawet w outlooku (nie jestem pewien, nie doczytałem posta do końca) i wtedy w aplikacji kontakty pojawiają się te grupy i nie potrzebne są żadne modyfikacje. (Ale nie jestem pewien.)

#8 tasmaniec

tasmaniec
  • 585 postów

Napisano 16 czerwca 2009 - 13:35

no dobra.... ale czy czysto teoretycznie mając już te grupy, bo widzę, że z tym będzie chyba mniejszy problem... ale czy będę mógł wybrać w obojętnie której app do SMS jednym "tapnięciem" całą grupę i do niej wysłać od razu sms? bardziej martwi mnie wysłanie takeigo sms'a aniżeli stworzenie grupy kontaktów... pzdr

#9 yahoopl

yahoopl
  • 46 postów
  • SkądBrzoza, Bydgoszcz, Poland, Poland

Napisano 22 października 2009 - 15:09

Odświeżam wątek, ma ktoś aplikację na jeden dotyk wysyłającą sms'a do grupy?

#10 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 13 kwietnia 2010 - 15:22

Podpisuje się pod zapytanie yahoopl, tylko w moim przypadku nie musi to być jedno tapnięcie, np. z aplikacji biteSMS, bądź standardowej.

#11 Lashe

Lashe
  • 232 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 07 maja 2010 - 11:20

GroupSMS - Rock Your Phone

Być może to Was zainteresuje.

#12 majkool

majkool
  • 4 385 postów
  • SkądPolice

Napisano 08 maja 2010 - 15:26

Wielkie dzięki. ;) Aplikacja w porządku.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych