Od wczoraj mam bardzo dziwny problem z moim Iphonem. Nie moge dzwonic - kiedy probuje wybrac numer - od razu mam informacje - Połączenie Nieudane i telefon pokazuje mi komunikat z mozliwoscia oddzwonienia. Co ciekawe nadal moge wysylac SMSy i inne osoby moga dzwonic do mnie. Sprawdzilem juz karte w innym telefonie i tam nie bylo problemow z wykonywaniem polaczen. Zresetowalem tez IPhona do ustawien fabrycznych - tez nic nie pomoglo. Spotkaliscie sie kiedys z takim problemem?

Połączenie nieudane - IPhone
Rozpoczęty przez
xymek
, 12 cze 2009 15:28
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 12 czerwca 2009 - 15:28
Napisano 15 czerwca 2009 - 09:46
Witam,
Mam ten sam problem i też od piątku...
Dziwne - co więcej dopiero dziś mam możliwość sprawdzenia czy ustawienia fabryczne do softu: 2.2.1 (5H11) cokolwiek pomogą. iPhone jest z ERY, na gwarancji bez jaillbreak i innych dupereli
Dam znać wieczorem
Pzdr.
Vonn79

Napisano 15 czerwca 2009 - 10:09
U mnie też się tak zaczynało. Teraz ajfon jest drugi raz w serwisie. A w zasadzie trzeci, bo za pierwszym razem odesłałem od razu, bo nie był naprawiony chociaż napisali, że sprawdzili według swoich procedur i wszystko jest ok. Co z tego, skoro nawet się nie dało go włączyć. Drugi raz przysłali z takim samym komentarzem, ale już*działał. Przez 3 miesiące.
Napisano 15 czerwca 2009 - 17:28
Z tym serwisem to może być przesada w pewnym sensie...
U mnie pomógł serwisant z Ery, ale w banalny sposób - aż wstyd
Ponieważ reset nie pomagał, ani on/off - spojrzał w menu i znalazł: USTAWIENIA/TELEFON/POKAZUJ MÓJ NUMER - jako wyłączone. Przestawił i pomogło...
Kojarzę, że to zmieniałem podczas zabawy iPhonem, ale jakoś nie przyszło mi do głowy, że to może mieć znaczenie.
W moim przypadku miało. Mam nadzieję, że i w Waszym również...
Pozdr.
Vonn79

- 123janina lubi to
Napisano 16 czerwca 2009 - 16:02
Miałem ten sam problem. Wystarczyło zadzwonić do biura obsługi i... zaczęło działać. Niestety przy zakupie iP w erze (przynajmniej u mnie) nie dało się zadzwonić.
Napisano 06 stycznia 2012 - 19:12
Miałem ten sam problem bo Ustawieni/Telefon/pokazuj mój numer miałem na wyłączone. włączyłem pokazuj mój nr i problem z głowy
Napisano 06 stycznia 2012 - 19:17
Zgodnie z regulaminem forum nie odświeżamy wątków starszych niż 6 miesięcy.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych