Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

DOOM Resurrection od Id Software

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
28 odpowiedzi w tym temacie

#26 robalcfg

robalcfg
  • 495 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 13:45

Doom Classic także niedługo trafi do App Store: Carmack: 'Doom Classic' Closing in on Release, 'Quake', 'Wolfenstein RPG' and a Lot More Coming from id | Touch Arcade :D Ja jednak poczekam i Doom'a Resurrection nie będę kupował. Fakt, że gierki typu virtual cop, czy house of dead wciągają, ale ich wadą jest to, że się szybko kończą i są zbyt liniowe, żeby je przechodzić ponownie:) 7,99€ to nie majątek, ale jest jeszcze sporo interesujących gierek w App Store, których nie mam:]

#27 szparas

szparas
  • 32 postów
  • SkądChełm

Napisano 30 czerwca 2009 - 19:27

myślę ze możemy spokojnie zapomnieć o tym tytule i czekać na "kill test" od ngmoco YouTube - Kill Test Exclusive Video | iSpazio.net

Ale będzie ostra napi********, jak to wyjdzie :D

#28 ed00c

ed00c
  • 2 404 postów
  • SkądKostrzyn Wlkp.

Napisano 30 czerwca 2009 - 19:31

Tylko ciekawe jak to będzie chodzić na 2G i 3G bo tam pisze, że wspiera ten silnik co jest na 3GS, a starsze iP tego nie mają i może być gorzej :P. pozdrawiam, ed00c

#29 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2 857 postów
  • SkądLublin, Poland

Napisano 30 czerwca 2009 - 20:05

Na filmiku wyraźnie widać, że gra jest przeznaczona dla iPhone'a i iPoda Touch, także starsze urządzenia na pewno bedą współpracować i coś mi się wydaje, że na Touchu 2G będzie chodzić bez przycinki ;) W końcu to nie byle kto, tylko ngmoco - nie pozwolą sobie na wydanie gry, która będzie się pocinać. Oj będzie się działo ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych