Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

iPhone ciągle mówi ż słuchawki są podłączone

• Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 fryta994

fryta994
  • 202 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 June 2009 - 16:23

Witam. Mam problem, mianowicie gdy ktoś do mnie dzwoni to ja go nie słyszę ani on mnie, muzyka nie gra na głośnikach a gdy na SB zciszam lub podgłaśniam to jest napisane dzwonek i w nawiasie słuchawki (czyli tak jakby były ciągle podłączone!!a nie są). Zrobiłem restore i nic. a gdy podłączam słuchawki to wszystko działa. dodam tylko że to iPhone 2g. Bardzo proszę o pomoc!! Czy trzeba go oddaćdo serwisu czy da się to w domu zrobić??

#2 ferrari

ferrari
  • 818 posts

Posted 04 June 2009 - 16:24

wyczyść moze jacka w iphonie jesli nie pomoze to pozostaje wymiana tej cześci ;)

#3 kebab

kebab
  • 132 posts
  • SkądOstrowiec Świętokrzyski/Kraków

Posted 04 June 2009 - 16:30

Mi się zrobiło podobnie, gdy wpadł mi dośc spory paproszek do wejscia na słuchawki. Zobacz Czy nic Ci tam paskudnego nie wlazło :P

#4 fryta994

fryta994
  • 202 posts
  • SkądWarszawa

Posted 04 June 2009 - 16:44

udało się!!! Strasznie wam dziękuje chłopaki !! wyczyściłem i działa (taki głupek jak ja nigdy by na taki pomysł nie wpadł:grin: !!)

#5 skarekrow89

skarekrow89
  • 239 posts

Posted 04 June 2009 - 18:09

tez tak mialem i nawet na tym forum przeczytalem ze wystarczy bardzo szybko wyjac sluchawki z iphona i zadziałało

#6 gopjr

gopjr
  • 139 posts

Posted 04 June 2009 - 18:12

mialem tak samo, nie pomagaly zadne zabiegi, czyszczenie jacka, wyjmowanie i wkladanie wtyczki. juz sie pogodzilem z rozmowami przez sluchawki, gdy nagle telefon, sam pokazal ze sluchawki sa odlaczone... telefon z dusza :)

#7 Smoczy

Smoczy
  • 4066 posts
  • SkądPrzemyśl

Posted 04 June 2009 - 18:14

przeczyść gniazdo wacikiem,wiem z doświadczenia że ta akurat część lubi się brudzić

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users