Witam czy komuś po zainstalowaniu bootcampa 1.1.1 pojaiwły się w menadżerze urządzeń niezainstalowane urządzenia ?? Jeśli tak to co z tym fantem zrobić ??
Pozdrawiam
Macbook + Bootcamp = niewykryte urządzenia ??
Rozpoczęty przez
Rycerz
, 30 wrz 2006 08:44
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 30 września 2006 - 08:44
Napisano 30 września 2006 - 09:07
kurcze przeciez macbook + bootcamp to zwykly pc w ladnej obudowie. juz nie bedzie tak ze podlaczysz telefon, drukarke czy cos innego i bedzie dzialalo w wiekszosci przypadkow. trzeba chyba sterownikow szukac.
Napisano 30 września 2006 - 10:07
Ale o to chodzi że nic dodatkowego nie podłanczałem tylko myszkę :> A mam z 4 niewykryte urządzenia :> tzn znaki zapytania żółte w menadżerze urządzeń :/ Pomóżcie bo od jutra kończe z PC a potrzebny mi xp na Macbooku bo wyjeżdżam na studia... No i chciałbym wiedzieć co z tymi urządzeniami, bo potem przeglądanie forum na gprsie to nie za wielka frajda
Napisano 30 września 2006 - 10:11
A MacOS to pan szanowny nie posiada, zeby z XP musiec korzystac?
Napisano 30 września 2006 - 10:21
no ale w ktorym miejscu sa te znaki zapytania??? tam co sa porty usb czy gdzies indziej? nie wiem, poszukaj jakiegos faq dotyczacego boot camp i tam pocztaj co to moze byc. moze isight, moze trackpad?? nie mam pojecia jak tylko kupilem kompa apple to pomyslalem ze jak bedzie mozliwosc to od razu instaluje windowsa. juz (dopiero)minął ponad rok i mi sie nie spieszy
Napisano 30 września 2006 - 11:08
po pierwsze to czujnik irda jest nie wykryty to napewno i pewnie jakieś inne mniej ważne pierdołki reszta działa jak powinna i napewno nie będzie źle
A tak poza tym to wiele ludzi kupuje maczki na intelu nietylko dla Mac Os ale też do windy i o oto chodziło apple.
Napisano 30 września 2006 - 15:56
Chodzi o to że na MacOS nie mam internetu :> tzn nie będę miał przez miesiąc bo mój samsung d600e nie działa z tym systemem jako modem :/ Próbowałem już wszystkich dostępnych na necie skryptów i nic i tylko dlatego jestem skazany na xp na macbooku :/ Wolałbym używać MacOS do internetu ale cóż trudno... Za miesiac będzie w akademiku internet bezprzewodowy wifi to się na MacOS znów przesiądę, a teraz niestety zmuszony jestem na xp :>
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych