Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

WinterBoard Settings

• Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Bloody_Ice

Bloody_Ice
  • 189 posts

Posted 25 May 2009 - 20:06

Ostatnimi czasy w repo David'a Ashman'a pojawił się dodatek do aplikacji WinterBoard od saurik'a.
Dodatek ten nosi nazwę WinterBoard Settings i jak sama nazwa wskazuje dodaje on nam dodatkowe ustawienia do WinterBoard'a. Ustawienie te nie znajdują się w samej aplikacji tylko w Ustawieniach naszego telefonu.....
Nie będę pisał o tych ustawieniach bo wszystko pokazują zrzuty ekranu ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

A żeby zainstalować ten dodatek musimy dodać do cydi repo

http://david.ashman.com/apt/

skopiowano z forum.freemyi.pl

#2 borsuk1

borsuk1
  • 1450 posts
  • SkądWarszawa

Posted 26 May 2009 - 21:03

Ogółem to nic ciekawego. Mógłby to jakoś bardziej rozwinąć, chociaż to dopiero wersja 1.0, więc może bardziej to rozbuduje jak dużo ludzi to ściągnie i będą pozytywne komenty :] PS. Bloody, zmień na "Źródło" xD

#3 psajcho

psajcho
  • 1212 posts
  • SkądBiałystok

Posted 26 May 2009 - 21:51

co tu bardziej rozwijać? wbsettings może robić dobrze dla iphone'a i dzięki temu nieco przyspieszyć działanie systemu.

#4 chudy34

chudy34
  • 10 posts

Posted 03 October 2009 - 17:28

sorry że odświeżam wątek ale w podanym repozytorium już nie występuje ten dodatek, a był bardzo wygodny i już nie wiem czy coś się zmieniło czy jak?

#5 Carlst

Carlst
  • 656 posts

Posted 03 October 2009 - 17:31

Ja ten dodatek znalazłem w Cydii bez dodawania tego repozytorium.

#6 chudy34

chudy34
  • 10 posts

Posted 03 October 2009 - 18:59

wiem ja również wcześniej jak miałem 3.0 też miałem ale szmat czasu temu instalowałem Teraz chciałem zainstalować i w tym repo nie ma znalazłem info o tym że jest w modmyiphone ale tam też pustka, w wyszukiwarce też brakuje, chyba że dodatek zmienił nazwę bądź dodano tą opcję do samego winterboard'u? Jak ktoś coś wie to proszę o info

#7 mareckii1003

mareckii1003
  • 4 posts
  • SkądŁomża

Posted 13 October 2009 - 08:28

hello ,jedno pytano mam zaistalowanego winterboarda ,ale on u mnie nie wystepuje w ustawieniach tak jak na obrazku,mam soft 3.0 ,i czemu to tak moze mi ktos pomoc jak to zrobic

#8 Carlst

Carlst
  • 656 posts

Posted 13 October 2009 - 13:56

Musisz zainstalować patch który to umożliwia. Niestety nie wiem jak go można znaleźć. Ja go kiedyś znalazłem w cydii bez dodawania żadnych repozytoriów. Nazywał się Theme Settings

#9 tymmej

tymmej
  • 176 posts
  • SkądWrocław

Posted 13 October 2009 - 14:08

Proszę:

themesettings1.0.0.deb

Długo się tego naszukałem swego czasu. Autor stwierdził, że może to powodować jakieś problemy i dlatego usunął to z repo. Osobiście nigdy ich nie miałem.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users