Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

iPhone 3G - Jaka siec najlepsza ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Narhir

Narhir
  • 68 postów

Napisano 25 maja 2009 - 11:34

Witam,

Od niedawna jestem posiadaczem iPhona i zastanawiam sie skad wziasc wziąć internet ?:) obecnie mam na karte w erze ale poprostu kupilem iPhona 3G zeby korzystac z 3G ;) a poprostu nie wiem gdzie najlepiej wykupic jakis pakiet by moc swobodnie sprawdzac maila z mojego iPhona :)

Kolejnym problemem jest to ze jestem z pewnego miasta o nazwie ciechanow ;) 100 km na polnocny wschod od warszawy I.. jakbyscie mi mogli doradzic jakis sparwdzony sposob by miec internet na iPhonie to bede bardzo wdzieczny :) myslalem o playu.. ale nie wiem jak to dokonca dziala..

Pomocy doradzcie cos ! :)

#2 krakers

krakers
  • 8 135 postów
  • SkądNibylandia

Napisano 25 maja 2009 - 12:15

Radzę przejrzeć forum zanim znów założysz taki temat.

#3 dtox

dtox
  • 145 postów

Napisano 25 maja 2009 - 12:34

w sumie dobrze, bo co chwila cos sie zmienia... Polkomtel teraz moze stracic wielu abonentow... ja rowneiz sie zastanawiam, wiec chetnie poczytam gdzie warto podpisac umowe...

#4 Narhir

Narhir
  • 68 postów

Napisano 25 maja 2009 - 12:37

przejrzalem forum.. oczywiscie nie cale ale przegladalem od wczoraj podobne tematy zamieszczone i nie bylem w stanie znalesc tematu ktory bylby jakgdyby kompedium na temat jaka siec najlepsza dla iPhona w sensie. jest pelno tematow na temat playa, ery itp.. ale sa to ogolne informacje :/ bylo by super jakby ktos byl w stanie poprostu napisac. . korzystam z playa pakiet o takiej nazwie i place tyle i tyle i placenie jest an zasadzie abonamentu lub na zasadzie wykupu pakietow.. cos w ten desen :/ najlepiej by bylo jeszcze jakby dalo sie dodac ankiete i kazdy moglby wskaza z jakeigo opieratora korzysta i ile placi :) watpie czy jest taki temat na forum.. jezeli jest bede wdzieczny za podanie linka i przepraszam za klopot

#5 paparazzi

paparazzi
  • 1 006 postów

Napisano 25 maja 2009 - 13:32

blueconnekt starter z ery - 3 gr za 100 kb heyah taryfa równa- 2 gr za 100 kb ja pod koniec roku będę miał problem co wybrać :) kusi mnie heyah, ale nie ma tam chyba pakietów sms po groszu ;/ a jak są pakieto to internet jest drogi :( jeśli chcessz kozystac z tel i internetu to heyah lepsze bo minuta 44 gr a ssm 14 ddo wszystkich w calej europie, a w blueconnekt minuta kosztuje 72 gr a sms chyba 22

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych