błąd uwierzytelnienia PDP
Rozpoczęty przez
kurisu1st
, 16 maj 2009 17:57
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 16 maja 2009 - 17:57
Witam wszystkich
chciałem używać internetu w Iphone, na początku wszystko było dobrze a po czasie zacząłem dostawać błąd PDP a dokładniej podczas łączenia się wyskakiwała ramka : błąd uwierzytelnienia PDP, iPhone 3G 2.2.1 modem 2.30.03 nakładka turbo sim, czy ktoś jest w stanie pomóc ?
Krzysiek
Napisano 16 maja 2009 - 18:17
A w jakiej sieci masz? W Plusie w taryfie Twoj Profil na karte? Jak tak to ja tez tak mialem i sie okazalo ze maja problem a ze nie mogli go usunac to sie przenioslem wkurzony do orange i teraz wszystko smiga. Ale podobno juz naprawili (tak mi pani z BOK-u zachwalala ze wszystko juz dobrze
)
Napisano 16 maja 2009 - 19:07
hmm to czyli w orange jest okei?? mozna wykupowac pakiety w orange ?? bo jak narazie to zobacze jeszcze reseta iphone
ponadto nie dochodzą do mnie połączenia przychodzące nie wiem dlaczego, dopiero jak powyłączam wszystkie 3g i roaming to dopiero...
Napisano 16 maja 2009 - 21:01
Tak, w ogrange jest okey sa pakiet co prawda nie tak tanie jak plusie ale za to internet jest a te barany z pluza przez 3 tygodnie nie potrafili mi tego naprawic.
Napisano 18 maja 2009 - 12:48
hey
wlasnie sobie poradzilem z tym, wymienilem kart sim na inna, ale teraz gdy mam 3g to nie otrzymuje zadnych rozmow
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych