Witam
Cegoś nie kminie.. i prosze o pomoc..
Mam JB zrobiony QP.. wersja 2.2 (5G77) info z zakladki Ustawienie>Ogólne> to urządzenie.. a chcialbym miec 2.2.1 bo niektóre app z App stora wymagaja softu 2.2.1.. robie JB softem jak wcześniej QuickPwn podajac namiar na soft który sciągnąłem iTunes czyli iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore i nic dalej mam ten sam numer wersji 2.2 .. jak zrobic 2.2.1 :>
Dzieki i Pozdro..
P.S. Ofc moj IP to 3G z Ery jak cos to zmienia..
I jeszcze moze szybkie info jak szybko wywalic wszystko to co sie sciagneło za pomoca Cydi.. czyli programiki i Themy..

Problem lub brak wiedzy :<
Rozpoczęty przez
vonorlik
, 14 maj 2009 13:33
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 14 maja 2009 - 13:33
Napisano 14 maja 2009 - 13:41
żeby coś wywalic z cydi musisz wejsc w cydie->zakładka manage->Packages.Naciskasz na to co chcesz wywalić,w prawym górnym rogu-modify->remove...
Co do nowej wersji softu,Zrób może najpierw restore przez itunes do oryginalnego 2.2.1 i pote JB..Ja to ominąłem jeszcze inaczej,z cydi ściągnąłem program FWChanger w którym zmieniasz sobie wersje softu na jaką chcesz przez co iphone przez programami "udaje" że mam 2.2.1..
Napisano 14 maja 2009 - 13:47
Dzieki za szybko odpowiedz.. co do Cydi to wiem ale myślałem że można jakoś szybciej.. tzn. zaznaczyc kilka lub jakoś przez naprzykład IPhone Browser..
Co do updatu sprobuje najpierw ściągnąc ten emulator 2.2.1..
Dziekuje i Pozdrawiam..
Napisano 14 maja 2009 - 13:54
Zainstaluj z Cydii aplikacje cydelete umożliwia ona usuwanie aplikacji z cydii w taki sam sposób jak z appstore tzn. przytrzymujesz ikonke pojawia sie krzyżyk ciach i aplikacji nie ma.
Napisano 16 maja 2009 - 14:47
Zrób sobie restore jak bóg przykazał i wgra soft 2.2.1. Potem JB i będziesz miał 2.2.1 tak jak chciałeś. A i problemu z wywalaniem z cydii też miec nie będziesz. Będziesz miał poprostu czysty telefonik.
Gość_Kalokagathii_*
Napisano 16 maja 2009 - 21:54
Witam
robie JB softem jak wcześniej QuickPwn podajac namiar na soft który sciągnąłem iTunes czyli iPhone1,2_2.2.1_5H11_Restore i nic dalej mam ten sam numer wersji 2.2 .. jak zrobic 2.2.1 :>
Więc tak:
Jeśli nie używasz Yellowsn0w to za pomocą iTunes zrób update oprogramowania. Dopiero potem rób JB, inaczej QucikPWN nawet nie zacznie tego robić, musi się zgadzać oprogramowanie na iPhonie z tym co wybierasz do JB.
A jeśli Ci jednak zależy na tym by pozostał baseband 2.28 to poszukaj już na forum, gdzieś było wytłumaczone jak to zrobić lecz nie pamiętam gdzie.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych