Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

AirPort Express UPC

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 asiej

asiej
  • 340 postów
  • SkądPolska

Napisano 05 maja 2009 - 16:41

witam. chciałbym zapytać czy ktoś ma jakieś miłe bądź nie doświadczenia współpracy AirPort Express (zastanawiam się nad kupnem) z modemem UPC. pozdrawiam

#2 b_jan

b_jan
  • 683 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 05 maja 2009 - 17:40

Działa bez problemu u mojego znajomego. P.S. Jeśli jakieś szczegółowe pytania to PW (nie będę więcej zaglądał do tego tematu).

#3 cooper69

cooper69
  • 1 036 postów
  • SkądGdańsk

Napisano 05 maja 2009 - 17:55

Time Capsule też :)

#4 b.milewski

b.milewski
  • 4 486 postów
  • SkądGlasgow

Napisano 06 maja 2009 - 07:05

Potwierdzam, Time Capsule działa bez problem, a nawet lepiej niz modem od UPC. Dostaniesz pewnie Thomson TGW850-4U, który przerywa co chwile połączenie wifi. Z AirPort nie powinno być także problemu.

#5 Witos

Witos
  • 4 400 postów

Napisano 06 maja 2009 - 07:52

Też potwierdzam. U moich rodziców taki zestaw działa, żadnych problemów. Mało tego, mój tato jest dość oszczędny i wyciąga kostkę AirPort Express na noc z prądu. Potem tylko wciska ją spowrotem, trochę pomryga żółte światełko, po chwili zapala się zielone i "chulaj dusza piekła nie ma".

#6 asiej

asiej
  • 340 postów
  • SkądPolska

Napisano 06 maja 2009 - 11:54

time capsule fajne ale nie ma tego co mi potrzeba (a szkoda) to jeszcze jedne pytanko techniczne. nie ukrywam, że chcę kupić AirPort Express z powodu możliwości przesyłania muzyki z macbooka. czy korzystanie z tej funkcji ma jakiś drastyczny wpływ na szybkość sieci, czy występują jakieś problemy (przerywa muzyka, muli komp itp)? po prostu czy można spokojnie pracować i słuchać muzyki. pzdr

#7 codic

codic
  • 29 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 15:51

Dołączona grafika

Przepraszam, że odkopuję, ale czy w temacie była mowa o tym modemie? Taki stoi u mnie w domu i planuję zakup Airporta. Wszystko będzie ok?

#8 Witos

Witos
  • 4 400 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 20:35

Dokładnie taki sam.

#9 codic

codic
  • 29 postów

Napisano 06 kwietnia 2010 - 20:39

No to rewelacja, dziękuję za pomoc.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych