Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Opinie o transmiterze samochodowym 4w1 ("Top-Artshop" ;-)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 deQuire

deQuire
  • 4 postów

Napisano 28 kwietnia 2009 - 09:21

Hej

Wiem, że temat transmiterów był wielokrotnie wałkowany, ale tu jest pytanie o konkretny przedmiot.

Potrzebuję taki transmiterek na jakiś czas (do kupna radia z AUX) i nie chcę marnować sporo kasy - powiedzmy 100 zł maks.

Allegro jest zasypane takim no-name'm:
[url=http://allegro.pl/item599330652_lcd_transmiter_fm_uchwyt_ladowarka_iphone_mp4.html]LCD TRANSMITER FM + UCHWYT+ ŁADOWARKA IPHONE MP4 (599330652) - Aukcje internetowe Allegro[/url]

Czy jest tu ktoś, kto kupił coś takiego?
Można prosić o opinie?

Jak mocne są przebicia GSM z iPhone?

Pozdrawiam,
Marek

#2 _krzysiek

_krzysiek
  • 1 971 postów
  • SkądŁódź

Napisano 28 kwietnia 2009 - 12:12

Hmmm widzisz, te wszystkie firmy Belkim, Gear4, Macally i cokolwiek jeszcze robi akcesoria do iPhone, sprzedają swoje produkty w cenach ogromnych, skoro kupujesz telefon za 1000 lub 2000zł to na etui możesz przeznaczyć 10% ceny, chociaż i tak to jest beznadziejny nic nie warty plastik. Podobnie jest z transmiterami. Podobny transmiter belkina kosztuje 400zł tylko jest dedykowany tylko i wyłącznie do iPhone. Słyszałem że jeste naprawdę dobry. Ten tutaj co podlinkowałeś wątpie aby naprawdę kosztował 249,99 co jest napisane na aukcji, ale słyszałem wiele transmiterów, beznadziejnych i mniej beznadziejnych. To są tylko fale radiowe, a nie jakość CD więc, głównie kupujesz sprzęt który rozleci się prędzej lub później, a jakoś*jest porównywalna. W swoim aucie, tj. coś co*ma 4 koła i jeździ i się powoli rozkłada, mam radio z AUXem i uchwyt na szybie. Bardzo komfortowe, a kabelek został wyprowadzony tak długi, aby nie dyndał nigdzie, oraz wyprowadzony jest z tyłu radia - nic nie wystaje na panelu.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych