Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Freeconet na xlite lub czymś innym - prośba o pomoc

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 jaimz

jaimz
  • 24 postów

Napisano 25 kwietnia 2009 - 20:12

Pod windowsem używałem xlite do korzystania z freeconet. Po zainstalowaniu xlite na maku skonfigurowałem go zgodnie z instrukcjami na stronie. Najpierw długo wykrywa połączenie z netem, później autoryzuje, aż wyskoczy timeout. Czy ktoś może mi poradzić jako go skonfigurować lub polecić alternatywny program do korzystania z freeconeta? Pozdrawiam, Kuba

#2 sebauk

sebauk
  • 86 postów
  • SkądBristol

Napisano 25 kwietnia 2009 - 20:24

Najlepszym wyjsciem bylo by kupic bramke do freeconeta za 100 zl i nie bedziesz musial miec kompa wlaczonego i tak bedzie dzialalo bez

#3 pepan

pepan
  • 524 postów
  • SkądPoznań/Skarżysko-Kamienna

Napisano 29 lipca 2010 - 13:49

to zadna pomoc, mam z xlitem problem.. nic nie slychac, wszystko laczy, nie dziala audio

#4 tomaszsawko

tomaszsawko
  • 113 postów
  • SkądWarszawa, PL

Napisano 30 lipca 2010 - 09:03

Pod windowsem używałem xlite do korzystania z freeconet. Po zainstalowaniu xlite na maku skonfigurowałem go zgodnie z instrukcjami na stronie. Najpierw długo wykrywa połączenie z netem, później autoryzuje, aż wyskoczy timeout. Czy ktoś może mi poradzić jako go skonfigurować lub polecić alternatywny program do korzystania z freeconeta?
Pozdrawiam,
Kuba

Wyślij maila z opisem problemu na service@freeconet.pl. Panowie znają się na rzeczy i działają dosyć sprawnie.

#5 pepan

pepan
  • 524 postów
  • SkądPoznań/Skarżysko-Kamienna

Napisano 16 sierpnia 2010 - 15:44

okazalo sie ze ostatnia wersja xlite nie wspiera ani snow leoparda ani windows7 :/ a to bardzo dziwne, bo na iphona jest wersja nazywa sie bria, kosztuje 1€ z groszami (tymi €rowymi) ;)

#6 ftpd

ftpd

Nie.

• 24 599 postów

Napisano 16 sierpnia 2010 - 15:57

1) czemu płaczesz o to samo w dwóch wątkach? 2) przecież już Ci napisali, że beta wspiera.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych