Czy da sie jakos zboostowac glosnosc w macbooku??? To co mam w standardzie zupelnie mi nie wystarcza...

[Audio] Głośność MacBook
Started by
spoco
, 21 Sep 2006 19:01
7 replies to this topic
Posted 21 September 2006 - 19:01
Posted 21 September 2006 - 20:50
Zdaje mi sie ze glosniki w laptopach to nie sa kolumny 200 watowe a co do tego w Macbookach fakt graja nie za glosno ale co czysto i ladnie:) nie jak w acerze:(
Jezeli nie wystarczaja ci te glosniczki w macbooczku to zrobtak jak ja kabelkiem do amplitunera podlaczylem i macbooczek teraz jest jak by to okreslic jak mixer??
ale z moca ok 800w + buferek

Posted 21 September 2006 - 20:52
taaa tyle ze ja kupilem mc nie poto zeby nosic ze soba droga walizke z naglosnieniem
w domq nie ma problemu bo mam sprzecik i on ladnie gra ale czasem jak chce obejrzec film w hotelu przy otwartym oknie od ulicy jest to niemozliwe

Posted 21 September 2006 - 20:58
załóż słuchawki, to jest laptop a nie home cinema (czy tez hotel cinema
)
Pa.

Posted 21 September 2006 - 21:01
hehe sluchaweczki zawsze mam ze soba ale te kable... czas pomyslec nad czyms na bt... czy znacie jakies sluchaweczki ktore wspoldzialaja z wbudowanym bt w mc i daja przyzwoita jakosc dzwieku ?
Posted 22 September 2006 - 09:11
pytanie z innej delikatnie beczki. czy mozna regulowac tony niskie i wysokie. nic nigdzie takiego nie widze w moimm macbooku.
Posted 22 September 2006 - 09:51
poszczegolne programy maja (albo i nie maja) taka mozliwosc... w PYM playerze jest... System jako tak, sam w sobie nie ma takiej mozliwosci (IMHO slusznie)
Pa.
Posted 22 September 2006 - 10:09
Czy da sie jakos zboostowac glosnosc w macbooku??? To co mam w standardzie zupelnie mi nie wystarcza...
wydaje mi się, że jak zboostujesz / jeśli jest taka możliwość / to całość zacznie Ci pierdzieć i trzeszczyć, bo te głośniki nie są do tych celów robione.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users