Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

[Audio] Głośność MacBook

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 spoco

spoco
  • 1035 posts
  • SkądWawa

Posted 21 September 2006 - 19:01

Czy da sie jakos zboostowac glosnosc w macbooku??? To co mam w standardzie zupelnie mi nie wystarcza...

#2 Shime

Shime
  • 668 posts
  • SkądAngli :(

Posted 21 September 2006 - 20:50

Zdaje mi sie ze glosniki w laptopach to nie sa kolumny 200 watowe a co do tego w Macbookach fakt graja nie za glosno ale co czysto i ladnie:) nie jak w acerze:( Jezeli nie wystarczaja ci te glosniczki w macbooczku to zrobtak jak ja kabelkiem do amplitunera podlaczylem i macbooczek teraz jest jak by to okreslic jak mixer??;) ale z moca ok 800w + buferek :)

#3 spoco

spoco
  • 1035 posts
  • SkądWawa

Posted 21 September 2006 - 20:52

taaa tyle ze ja kupilem mc nie poto zeby nosic ze soba droga walizke z naglosnieniem ;) w domq nie ma problemu bo mam sprzecik i on ladnie gra ale czasem jak chce obejrzec film w hotelu przy otwartym oknie od ulicy jest to niemozliwe :(

#4 magmac

magmac

• 1170 posts
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Posted 21 September 2006 - 20:58

załóż słuchawki, to jest laptop a nie home cinema (czy tez hotel cinema ;) ) Pa.

#5 spoco

spoco
  • 1035 posts
  • SkądWawa

Posted 21 September 2006 - 21:01

hehe sluchaweczki zawsze mam ze soba ale te kable... czas pomyslec nad czyms na bt... czy znacie jakies sluchaweczki ktore wspoldzialaja z wbudowanym bt w mc i daja przyzwoita jakosc dzwieku ?

#6 echolab

echolab
  • 22 posts

Posted 22 September 2006 - 09:11

pytanie z innej delikatnie beczki. czy mozna regulowac tony niskie i wysokie. nic nigdzie takiego nie widze w moimm macbooku.

#7 magmac

magmac

• 1170 posts
  • SkądWroclaw, Poland, Poland

Posted 22 September 2006 - 09:51

poszczegolne programy maja (albo i nie maja) taka mozliwosc... w PYM playerze jest... System jako tak, sam w sobie nie ma takiej mozliwosci (IMHO slusznie) Pa.

#8 present_day

present_day
  • 975 posts

Posted 22 September 2006 - 10:09

Czy da sie jakos zboostowac glosnosc w macbooku??? To co mam w standardzie zupelnie mi nie wystarcza...

wydaje mi się, że jak zboostujesz / jeśli jest taka możliwość / to całość zacznie Ci pierdzieć i trzeszczyć, bo te głośniki nie są do tych celów robione.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users