Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Darmowe wysyłanie smsów!?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
22 odpowiedzi w tym temacie

#1 Panicz

Panicz
  • 323 postów
  • SkądZielona Góra

Napisano 20 kwietnia 2009 - 21:32

Witam, szukam programu z App store do darmowego wysyłania smsów na Polskę. Pozdrawiam Serdecznie i czekam na Odp. co i jak

#2 yanush

yanush
  • 5 postów
  • SkądPoznań

Napisano 21 kwietnia 2009 - 07:25

Ja takiego nie znalazłem jeszcze. Jesli sie komuś uda, to tez poprosze o info. Póki co mam skróty do bramek porobione ;)

#3 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2 857 postów
  • SkądLublin, Poland

Napisano 21 kwietnia 2009 - 07:34

Są takie aplikacje, ale czy działają? Nie mam pojęcia. W każdym razie tutaj jest jedna z nich. Na stronie, którą producent podaje w App Store jest lista krajów/sieci w których aplikacja działa i widnieje tam rówież Polska (Plus GSM i Orange), także teoretycznie powinno działać.

#4 mnowacz

mnowacz
  • 19 postów

Napisano 21 kwietnia 2009 - 13:45

ludzie .. sms'y prawie za darmo a w pakietach ich od cholery a Wy jeszcze szukacie czegoś za darmo .. co za kraj

#5 werakoko

werakoko
  • 540 postów

Napisano 21 kwietnia 2009 - 18:08

Ja do iphone'a wziąłem taki pakiet, że nie wysyłam smsów tylko dzwonie z każdą pi****łą(nieważną sprawą), bo nie wiem na co to wykorzystać :P. Ale faktycznie jakieś tam programiki były. Wg. mnie taniej jest wysłać smsa za 30 gr. niż wysłać i odebrać niecały kilobajt danych liczonych jak 100 xD.

#6 razr

razr
  • 1 664 postów
  • SkądKatowice, SI

Napisano 21 kwietnia 2009 - 18:50

Ja do iphone'a wziąłem taki pakiet, że nie wysyłam smsów tylko dzwonie z każdą pi****łą(nieważną sprawą), bo nie wiem na co to wykorzystać :P. Ale faktycznie jakieś tam programiki były. Wg. mnie taniej jest wysłać smsa za 30 gr. niż wysłać i odebrać niecały kilobajt danych liczonych jak 100 xD.

Chyba, że ktoś ma pakiet Internet lub jest w WiFi. Można użyć też iSMS i dodać sobie jako ikonkę.

#7 borsuk1

borsuk1
  • 1 450 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 kwietnia 2009 - 09:36

W Cydii widziałem nie dawno aplikację która wysyła darmowe SMS do dosłownie WSZYSTKICH sieci na świecie przez WiFi ;) SMS WiFi coś takiego.

#8 bady93

bady93
  • 138 postów
  • SkądOtwock

Napisano 22 kwietnia 2009 - 10:43

a na iPoda takich cudów nie ma?

#9 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2 857 postów
  • SkądLublin, Poland

Napisano 22 kwietnia 2009 - 10:58

a na iPoda takich cudów nie ma?

Są.

#10 borsuk1

borsuk1
  • 1 450 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 kwietnia 2009 - 11:19

No właśnie ten program, że możesz przez WiFi wysyłać. Dla iPod'ów chyba opcja, że z bramki ;)

#11 bzyk74

bzyk74
  • 111 postów

Napisano 22 kwietnia 2009 - 14:46

Darmowe sms-y.. obawiam sie ze problem jest globalny i dotyczy wszystkiego co daje nam polaczenie edge/3g nie da sie z niego wysylac sms-ow, bodz nawiazywac polczen glosowych, bo operatorzy sie nie zgodzil na to ! Wystarczy odpalic skype na iphonie i sprobowac nawiazac polaczenie glosowowe, korzystajac z 3g... pokazuje nam sie piekny komunikat, ze sa zabronione przez operatorow komorkowych... co wcale nie dziwi, majac konto na skype moglibysmy dzwonic prawie zadarmo wszedzie, placa jedynie abonamet za bleconnecta czy inego orange-go i po te pore groszy do skype :)

#12 roberttina

roberttina
  • 6 postów
  • SkądGdynia, PL

Napisano 22 kwietnia 2009 - 19:00

SMSy MMSy za Fryko panowie troche rozsadku
polecam wszystkim aplikacje w Cydia o nazwie biteSMS
[url=http://www.bitesms.com/main/install]biteSMS - Install[/url]
koszty sa niskie patrz okolo 0,27 groszy
[url=http://www.bitesms.com/payment/buy_credits_1]biteSMS - Choose Credits or License[/url]
wysylane poprzez internet - wifi
warte polecenia

#13 bady93

bady93
  • 138 postów
  • SkądOtwock

Napisano 23 kwietnia 2009 - 22:24

a na iPoda ?

#14 ptrq

ptrq
  • 812 postów
  • SkądOpole

Napisano 23 kwietnia 2009 - 22:42

SMSy MMSy za Fryko panowie troche rozsadku
polecam wszystkim aplikacje w Cydia o nazwie biteSMS
biteSMS - Install
koszty sa niskie patrz okolo 0,27 groszy
biteSMS - Choose Credits or License
wysylane poprzez internet - wifi
warte polecenia

Nie wiem czy takie warte polecenia gdy w Playu mam 20gr za sms do wszystkich a w sieci po 10gr..

#15 pio5

pio5
  • 158 postów
  • SkądTychy

Napisano 24 kwietnia 2009 - 17:07

a ja polecam ktoregokolwiek operatora betamax np. voipdiscount gdzie wyslanie smsa kosztuje 1 eurocenta (mozliwe, ze inni operatorzy maja taniej lub za darmo, ja uzywam tego bo ma tanie rozmowy VoIP) Wychodzi jakies 7groszy za smsa (uwzgledniajac to, ze doladowanie 5EUR kosztuje 33zlote u resellera) a aplikacja ktora mozemy te smsy wysylac to np SkySMS ale sa tez inne. Po weryfikacji numeru mozemy sobie nawet ustawic aby smsy byly wysylane "z naszego" numeru.

#16 Piotrex

Piotrex
  • 877 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 19:30

A ja oprócz voip'a polecam jabbera z podpiętą bramką sms i dajmy na to kontem orange (30 darmowych sms'ów miesięcznie, do 640 znaków każdy) albo zainwestować 2PLN w bramkę SMSBOX - darmowa bramka SMS (5 darmowych sms'ów dziennie) albo pisać maila na 48_numer_w_sieci_plus@text.plusgsm.pl jeżeli odbiorca ma telefon w plusie.

#17 metalic69

metalic69
  • 522 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 20:30

Na jakim serwie?

#18 Piotrex

Piotrex
  • 877 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 21:56

Pytasz o jabbera? Ja używam transportu: sms.chrome.pl. Trzeba go zarejestrować przez klienta bo o ile dobrze pamiętam rejestracja przez www jest zamknięta. Działa z mbox'em orange bez żadnych problemów. Serwer jabbera nieistotny (może być dowolny), ważny jest w tym wypadku jedynie adres transportu.

#19 goodall

goodall
  • 369 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 22:04

ludzie .. sms'y prawie za darmo a w pakietach ich od cholery a Wy jeszcze szukacie czegoś za darmo .. co za kraj

M***a! co za człowiek.

#20 wielkidemonelo

wielkidemonelo
  • 46 postów

Napisano 24 kwietnia 2009 - 22:45

Nie ma nic za darmo.

#21 sebauk

sebauk
  • 86 postów
  • SkądBristol

Napisano 24 kwietnia 2009 - 22:56

ale kazda strona np ... 02 , tmobile mozesz wysylac smsy za free jak tylko masz ich sim card . wiec powinno byc chyba w polsce tez

#22 iVentura

iVentura
  • 18 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 22 czerwca 2009 - 10:36

Niektórzy chcą po prostu wykorzystać pakiet. Ja np. co miesiąc wysyłam ok 300smsów a z pakietu 500mb wykorzystuję może 40mb. Po co mam płacić większy rachunek skoro mogę płacić standardowy wykorzystując smsy przez internet?

#23 JEDI_V-03965dee98

JEDI_V-03965dee98
  • 2 630 postów

Napisano 06 lipca 2009 - 20:23

Jesli przez wi-fi to otwierasz stronke [url=http://sms.ikp.pl/?]sms.ikp.pl - Bramka SMS Era i HEYAH darmowa - tapety za darmo, dzwonki, loga, sms-y.[/url] i masz za darmo, jesli przez sieci komorkowa to placisz tylko za otwarcie stronki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych