Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Brak dzwieku na stronach typu: youtube.com wrzuta.pl

• Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Prolax

Prolax
  • 112 posts
  • SkądChorzów

Posted 20 April 2009 - 18:39

Witam jestem dlugi czas szczesliwym posiadaczem maca mini G4 1,5Ghz we wersji "silent update" :) i wszystko byloby cacy gdyby nie to ze od dluzszego czasu mam brak dzieku na stronach typu youtube.com i wrzuta.pl probowalem safari, firefox i nic. Zrobilem wszystkie software update i tez nie pomoglo. Przy zalaczaniu komputera dzwiek jest i w systemie to samo (iTunes,VLC itp.). Komputer sluzy do zastosowan multimedialnych i jest to denerwujace. Nie wiem co jeszcze dopisac... System to 10.4.11. Za kazda pomoc dziekuje. :)

#2 rafalmacbook

rafalmacbook
  • 204 posts
  • SkądRadom/Warszawa

Posted 20 April 2009 - 20:36

Zarówno youtube jak i wrzuta korzystają z Adobe Flash Player do wyświetlania filmów.
Adobe - Flash Player

Mogę tylko zgadywać, ale może:
1. Player nie jest zainstalowany. (Pobierz i zainstaluj najnowszą wersję z linku który podałem wyżęj)
2. Player jest żle zainstalowany lub popsuty. (Pobierz i zainstaluj najnowszą wersję z linku który podałem wyżęj)
3. Nie masz najnowszego, posiadasz jakąś starszą wersję, która może czegoś co jest potrzebne nie obsługiwać (Pobierz i zainstaluj najnowszą wersję z linku który podałem wyżęj)
4. Może to jakieś ustawienia (poziom głosu muzyki, wyciszenie, brak dostępu do karty muzycznej).
5. Brak jakiś kodeków audio (?) nie wiem - strzelam tylko

Na 99% coś z Adobe Flash Player-em tak mi się wydaje, ale ręki sobie za to uciąć nie dam :)

#3 Prolax

Prolax
  • 112 posts
  • SkądChorzów

Posted 27 April 2009 - 18:12

Tak, udalo sie. Winny byl adobe flash player, ktory przestal dzialac :) ale dalo rade naprawic...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users