Witam!
Mam pytanie, czy istnieje jakiś soft, który umożliwia wgrywanie motywów, muzyki itd pod system Mac OSX Leopard? Posiadam telefon Sony Ericsson C702 i zastanawiam się, czy mogę w jakiś sposób na moim Maku wgrywać te wszystkie "pierdołki" które nie wnoszą oprócz bajeru zupełnie nic ;-P
Proszę o pomoc wyjadaczy...
Znalazłem program Sony Ericsson - Pomoc techniczna - Software - C702 - Sony Ericsson iSync ale w jego opisie nie ma nic na temat jak synchronizować muzykę, zdjęcia, motywy wizualne itd...
Z góry dziękuję za pomoc!
P.S.
Chciałem kupić iPhone'a ale biorąc pod uwagę iż za 3 miesiące się żenię, to odłożyłem tę inwestycję na później - na dzień dzisiejszy każdy tysiąc się przydaje ;-)

Sony Ericsson C702 + soft na Maca
Rozpoczęty przez
arekjaniak
, 20 kwi 2009 10:36
4 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 20 kwietnia 2009 - 10:36
Napisano 20 kwietnia 2009 - 10:51
Jeśli ten SE ma na bleutooth to nie będzie problemu, wrzucasz na kartę i są

Napisano 20 kwietnia 2009 - 10:56
Ma bluetooth. Wystarczy je bezpośrednio na komórę wgrać i powinien je widzieć mówisz? Sprawdzę wieczorem, bo na razie nie mam dostępu do Maca i telefonu ;-P
Dzięki ;-)
Napisano 20 kwietnia 2009 - 14:25
na bank będzie działać
Tak samo po podłączeniu via USB.
Wrzucasz do "Others" czy gdziekolwiek chcesz, a pliki są widoczne w telefonie z eksploratora

Napisano 23 kwietnia 2009 - 09:34
Tak wiec wszystko działa bez dodatkowych programików :-)
Wystarczy, że w opcjach bluetooth przeszuka się dane urządzenie i w telefonie zezwoli się dostęp. Ot to cała filozofia ;-)
Dopiero wczoraj znalazłem czas aby sprawdzić czy to działa - zmusiła mnie sytuacja - heh...
Znalazłem taki program dla chętnych (jednak ja obędę się bez niego): Sync, Play & Send to BlackBerry, PSP, iPod, iPhone with doubleTwist
Wystarczy, że w opcjach bluetooth przeszuka się dane urządzenie i w telefonie zezwoli się dostęp. Ot to cała filozofia ;-)
Dopiero wczoraj znalazłem czas aby sprawdzić czy to działa - zmusiła mnie sytuacja - heh...
Znalazłem taki program dla chętnych (jednak ja obędę się bez niego): Sync, Play & Send to BlackBerry, PSP, iPod, iPhone with doubleTwist
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych