Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Wybór Gier

• Please log in to reply
30 replies to this topic

#1 sp3cu

sp3cu
  • 79 posts

Posted 19 April 2009 - 18:26

Witam ! Za pare dni jade na wycieczke ( 650 km ) na 4 dni, często na takich wycieczkach nie ma co wieczorem robic jeśli zabraniają juz wychodzi z pokoju, chcialbym kupic sobie i wgrac na iPhone jakieś fajne gry, co polecacie, cena raczej nie gra roli bo dużo kasy nazbierałem specjalnie na appy do iPhone, prosze o podawanie każdej kategorii gier, zarówno te krótkie do zabawy np. Poceket God jak i dłuzsze np. Airport Mania oto gry które mam : - Tap Tap Revenge - Crash Kart - iCopter - Inside Trader - Airport mania

#2 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 19 April 2009 - 18:29

Na pewno Wolfenstein 3D Classic i Tiki Towers - świetnie zabijają czas ;)

#3 borsuk1

borsuk1
  • 1450 posts
  • SkądWarszawa

Posted 19 April 2009 - 18:33

Tki Towers rzecz jasna, A na pewno Sway, Touchgrid, Labyrinth, Fieldrunners i Archibald. To fajnie zabija czas i grafika ładna ;)

#4 patryk-112

patryk-112
  • 79 posts

Posted 19 April 2009 - 18:42

Wieczorami na wycieczkach to się zawsze piło z chłopakami :D I to polecam, bo takich chwil z kumplami nie zapomnisz do końca życia ! =) Pozdr.

#5 adrianopel

adrianopel
  • 1451 posts

Posted 19 April 2009 - 18:43

• Soccer Manager
  • Crazy Machine
  • Lets Golf
  • Hysteria Project
  • Supercross
  • Rolando
  • Brothers in arms
  • Hero of sparta
  • 1112
  • Baseball superstars 2009

#6 janhalb

janhalb
  • 951 posts

Posted 19 April 2009 - 18:55

A może weź jakąś książkę?.... Nie, no żartowałem...

#7 Thadel

Thadel
  • 162 posts
  • SkądKoszalin

Posted 19 April 2009 - 19:09

Co wy się tak zachwycacie tym Tiki Towers? Powiem że średniak ^^ Polecam: -Payback! -Virtual Villagers 2 -Biker Or Die 2 -iDracula

#8 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 19 April 2009 - 19:21

Co do książek to polecam "Zwodniczy Punkt", albo cokolwiek innego Dana Browna. W sumie pisane są na jedno kopyto, ale czyta się bardzo miło ;)

#9 sp3cu

sp3cu
  • 79 posts

Posted 19 April 2009 - 20:03

Dzieki, a znacie może jakieś fajne aplikacje takie do zabawy ?

#10 patryk-112

patryk-112
  • 79 posts

Posted 19 April 2009 - 20:05

Jeśli lubisz gry w, których trzeba trochę pomyśleć to POLECAM CATCH A MOUSE !! GENIALNA GRA I ZA FREE.

#11 the.rror

the.rror
  • 81 posts

Posted 19 April 2009 - 20:07

ParkingLot ;)

#12 mikro123

mikro123
  • 1274 posts
  • SkądWarszawa

Posted 19 April 2009 - 20:40

SWAY TOUCHGRIND FILGHT CONTROL ARCHIBALD"S ADVENTURES HYSTERIA MGSTOUCH SKIJUMP HEAVYMACH iCOPTER Pisze duzymi literami aby łatwiej było odczytać NAPISZ co wybrałeś :D

#13 borsuk1

borsuk1
  • 1450 posts
  • SkądWarszawa

Posted 19 April 2009 - 20:43

Polecam:
-Payback!

Nie rozśmieszaj mnie, gorszej gry nie mogło być xD (bez urazy)
A co do książek nie najgorszy pomysł xD Dan Brown jest cool i może "Świat według Clarksona" ;)

#14 Grzela

Grzela
  • 950 posts
  • SkądWarszawa

Posted 19 April 2009 - 20:53

Ja polecam - Topple 1 i 2 - Fieldrunners - Edge - Chop Sushi - HoldEm- jeśli lubisz pokera - Circles- gra kolegi z forum, dobry "zabijacz" czasu

#15 Lachu

Lachu
  • 180 posts
  • SkądBukowno/Kraków

Posted 19 April 2009 - 21:02

To ja do wymienionych przez Was dodam jeszcze: - UniWar (bierz, póki jest promocja, jeśli dobrze pamiętam to 0,79€ zamiast 5,99!) - Flight Control (niedroga, a strasznie wciąga) - no i nieśmiertelne Monopoly Ale mimo wszystko muszę się z kolegami zgodzić, że porządnej książki nic nie zastąpi (ale jeśli chodzi o Browna, to myślę, że spokojnie można ograniczyć się do jednego tytułu, wszystkie inne i tak będą takie same :P)

#16 shrek2oo7

shrek2oo7
  • 1492 posts
  • SkądWarszawa

Posted 19 April 2009 - 21:06

Polecam Flight Control. Mega uzależnająca gra :D. Co do książek to polecam "Wiem, że masz duszę" J.Clarksona.

#17 Andrzej Puczyk

Andrzej Puczyk

• 2857 posts
  • SkądLublin, Poland

Posted 19 April 2009 - 21:09

Jeśli o Browna chodzi to przeczytałem wszystkie jego książki (napisał raptem 4) i każdą czytało mi się całkiem dobrze, z tym że "Cyfrowa Twierdza" jest momentami nudnawa. Od kilku lat przekładają jest premiera jego piątej książki - "Klucz Salomona" i niestety nikt nie wie, czy w ogóle zaczął ją pisać ;) Przepraszam za offtopic, ale o Brownie mógłbym mówić godzinami :) Aha, jeszcze jedno - jeśli wolisz krótkie opowiadania, zamiast dosyć obszernych książek, polecam "Dym i Lustra" Neila Gaimanna. Całkiem przyjemne teksty ;) Natomiast jeśli lubisz "hardkorowe" teksty to poczytaj "Masy Kałowe", z tym że musisz mieć do tego wytrzymały żołądek ;)

#18 Lachu

Lachu
  • 180 posts
  • SkądBukowno/Kraków

Posted 19 April 2009 - 21:23

To ja w takim razie polecę klasyką - moja książka nr 1 - "Ojciec chrzestny" :) Dalej np. "Paragraf 22", "Król Szczurów", "Czerwony Sztorm", "KG-200 - Bezimienny Oddział Luftwaffe", "Zabić Szakala"... i mógłbym tak jeszcze długo, choć głównie w tematyce wojenno-sensacyjnej. Chyba troszeczkę za bardzo się od tematu oddaliliśmy, jeszcze się nam chłopak zestresuje jak go za bardzo "ukulturalnimy" :) Ale jeśli ktoś ma ochotę na dyskusję o książkach, to możemy chyba przenieść się do innego tematu albo na PW, chętnie dowiem się co ciekawego mógłbym przeczytać, a i swoimi przemyśleniami się podzielę. A przy okazji witam wszystkich (dopiero zacząłem się udzielać na forum) i bardzo przepraszam za ten OT, to naprawdę ostatni raz ;)

#19 Robert de Clair

Robert de Clair
  • 365 posts
  • SkądGorzów Wlkp

Posted 20 April 2009 - 08:50

Książki: Andrzej Pilipiuk - wszystko co nawiązuje do Jakuba Wędrowycza (wiejski wiedźmin) ;) Na dłużej - ten sam autor i saga Oko Jelenia A na krócej... ten sam autor i 2586 kroków. Świetne opowiadania :) Gry: Cóż, każdy zapewne doradzi Ci to w co aktualnie gra. Ja Wolfensteina 3D przymęczam, od niedawna Crazy Machines. Ale tak naprawdę nie określiłeś jakiego typu gry lubisz. Bo co z tego że jest rewelacyjna platformówka, czy wyścigi, jeśli Tobie np takie gry nie pasują.

#20 borsuk1

borsuk1
  • 1450 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 April 2009 - 11:27

A no wlaśnie ;) Topple 1 i 2 jest na prawdę spoko i polecam. iFoosball też jest spoko.

#21 sp3cu

sp3cu
  • 79 posts

Posted 20 April 2009 - 17:20

Wybrałem -Sway -Touchgrind -Tiki Towers dzięki za pomoc jeśli macie jeszcze jakies fajne gry to dawajcie nazwy. Lubie każdy typ gier jeżeli akurat poszczególna gra mi sie podoba

#22 grochh

grochh
  • 130 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 April 2009 - 17:45

Nie ruszaj się nigdzie bez Elemental monster TD. Gry warte polecenia to tez: *Low Grav-wyścigi statkami kosmicznymi. *Wolf 3d *Stare dobre Hero of sparta *Crash *real soccer 09 *Zombieville *loot master *Fieldrunners-chyba 1sza gra TD na iphone'a *Dungeon Defense - kolejny TD *iDracula *Rolando Jak bedziesz miał dostep do neta to też iMob czy jakiegoś brata iMoba. Na tej pierwszej spędziłem wiele godzin i polecam.

#23 mikro123

mikro123
  • 1274 posts
  • SkądWarszawa

Posted 20 April 2009 - 20:30

Jeszcze jak lubisz długo siedzieć nad grą (ja akurat szybko przeszedłem) to polecam Blocked

#24 grochh

grochh
  • 130 posts
  • SkądWarszawa

Posted 21 April 2009 - 15:52

Blocked? Category: Utilities Ta aplikacja mówiąca neiznajomym, że nie odpowiada gdy dzwonią? Co to ma wspolnego z grą?

#25 Grzela

Grzela
  • 950 posts
  • SkądWarszawa

Posted 21 April 2009 - 16:05

Kolega mikro123 zapewne ma na myśli grę zrobioną przez Joel'a Rosenberg'a.
Link: iTunes Store

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users