QuickOffice dla iOS
Napisano 19 kwietnia 2009 - 16:19
Link do itunes store -> iTunes Store
Napisano 19 kwietnia 2009 - 18:08
Napisano 19 kwietnia 2009 - 18:14
Napisano 19 kwietnia 2009 - 18:17

Napisano 19 kwietnia 2009 - 18:17
Napisano 19 kwietnia 2009 - 18:20
Napisano 19 kwietnia 2009 - 18:24
A tak jeszcze dodam , że ta firma zrobiła jeszcze dwie inne aplikacje :
- Quickoffice Files
- Quicksheet
No i po więdzej info zapraszam na Appstore w opisie tej aplikacji ale tylko po angielsku xD
PRZEPRASZAM ZA NARUSZENIE REGULAMINU FORUM
Napisano 19 kwietnia 2009 - 18:34
Napisano 19 kwietnia 2009 - 18:35
Napisano 19 kwietnia 2009 - 19:13
Napisano 19 kwietnia 2009 - 19:49

Napisano 19 kwietnia 2009 - 19:52
Napisano 19 kwietnia 2009 - 21:14
Napisano 19 kwietnia 2009 - 23:47
Napisano 20 kwietnia 2009 - 07:02
Napisano 20 kwietnia 2009 - 07:17
Napisano 20 kwietnia 2009 - 07:34

Napisano 20 kwietnia 2009 - 10:50
W innych tematach prowadzimy rozważania... jaki to będzie soft 3.0, jaki to będzie nowy iPhone. Ja po tym co widzę - moja przygoda z iPhone się zakończy wraz z końcem abonamentu... prawdopodobnie, biorąc pod uwagę żywotność baterii, iPhone po 18 miesiącach użytkowania będzie wymagał wymiany baterii (oczywiście odpłatnej w wyspecjalizowanym serwisie). Nie ma jak to "kolejny gwóźdź do trumny".
W weekend odwiedziłem m.in. salony firmowe O2 - gdzie iPhone eksponowany jest w wielkich ilościach, kilka urządzeń włączonych i stale działających ... jednak, zainteresowanie - niewielkie. Wsparcie reklamowe - codzienne spoty reklamowe w telewizji, w gazetach - wielkie całostronicowe reklamy... a zainteresowanie, słabe.
W weekend również zabrałem pewną osobę do sklepu Apple:
Apple Retail Store (United Kingdom) - Bluewater
Ciekawostką na którą owa osoba zwróciła uwagę... był laptop. Piękny... jak to produkty Apple... z wielkim touchpad'em. Ze zdziwieniem się przyglądałem czynnościom wykonywanym przez tą osobę... i jak się okazało, owa osoba próbowała "dwukliku" znanego z touchpadów na pecetach... jednak, ów touchpad pozostawał niewzruszony - rozwiązanie? Ów touchpad należało po prostu wcisnąć... wcisnąć w dosłownym rozumieniu tego słowa aby zadziałał. Kolejnym zdziwieniem były ikony w oknie - do zamknięcia, minimalizacji itd... po lewej stronie. Zdziwieniu tej osoby nie było końca... a podsumowaniem było pogodzenie się z faktem, że Apple = faktycznie myślenie iNaczej.
Wracając do naszego tematu... kto zechce - naturalnie zapłaci. Przecież dzięki temu, telefon będzie "byznesowy" - a wiadomo, że "prestyż" dzięki temu wzrośnie... znacząco.

Napisano 20 kwietnia 2009 - 11:23
Napisano 20 kwietnia 2009 - 14:14
Napisano 20 kwietnia 2009 - 16:10
W mercedesie dają alufelgi, a w seicento nawet kołpaków nie dadzą... W samsungach czasami dadzą kartę pamięci na słabej jakości zdjęcia, a w SE dla niektórych lustrzanki nie dają. Przypominam Ci, że tak jak Office Mobile czy IE jest naturalne tak iPod i Safari jest naturalne w telefonie Apple. Idąc takim rozumowaniem można powiedzieć, że WM powinien mieć "w zestawie" iPoda z CoveFlow.Cena - przesada. Nie muszę chyba dodawać, że telefony z Windows Mobile mają dołączanego Office w zestawie - bez dodatkowych opłat.
Takiej ceny nie zapłacę za coś - co u innych nie wymaga płacenia. Mam wrażenie, że to jeden z ostatnich już gwoździ do trumny dla iPhone. W moim przypadku to kwota 11.99 funta. Nie chcę tego przeliczać... ale są w oficjalnej sprzedaży już telefony za kwotę nieco niższą.
I taka przebiegła osoba kupiła ten telefon...Ja postanowiłem - NIE BĘDĘ płacić. Jeżeli mr-hammond uważasz, że "trzeba będzie" - Twój wybór, któy szanuję. Ja wiem, że Apple nie wyciągnie ode mnie pieniędzy za to. Również nie zniżę się do tego, by korzystać z piratów - po prostu ten fakt utwierdza mnie w przekonaniu o tym, jaki iPhone jest. W tym przypadku - jako maszynka do doskonałego wyciągania pieniędzy od użytkowników.
Na wypadek jakbyś się zatrzymał w czasie uświadamiam Cię, że era kiedy Nokia 3210 była hitem przez 5 lat minęły. Tym bardziej Apple raczej nie jest zmartwione wynikami sprzedaży.W weekend odwiedziłem m.in. salony firmowe O2 - gdzie iPhone eksponowany jest w wielkich ilościach, kilka urządzeń włączonych i stale działających ... jednak, zainteresowanie - niewielkie. Wsparcie reklamowe - codzienne spoty reklamowe w telewizji, w gazetach - wielkie całostronicowe reklamy... a zainteresowanie, słabe.
W weekend również zabrałem pewną osobę do sklepu Apple:
Apple Retail Store (United Kingdom) - Bluewater
Ciekawostką na którą owa osoba zwróciła uwagę... był laptop. Piękny... jak to produkty Apple... z wielkim touchpad'em. Ze zdziwieniem się przyglądałem czynnościom wykonywanym przez tą osobę... i jak się okazało, owa osoba próbowała "dwukliku" znanego z touchpadów na pecetach... jednak, ów touchpad pozostawał niewzruszony - rozwiązanie? Ów touchpad należało po prostu wcisnąć... wcisnąć w dosłownym rozumieniu tego słowa aby zadziałał. Kolejnym zdziwieniem były ikony w oknie - do zamknięcia, minimalizacji itd... po lewej stronie. Zdziwieniu tej osoby nie było końca... a podsumowaniem było pogodzenie się z faktem, że Apple = faktycznie myślenie iNaczej.
Wracając do naszego tematu... kto zechce - naturalnie zapłaci. Przecież dzięki temu, telefon będzie "byznesowy" - a wiadomo, że "prestyż" dzięki temu wzrośnie... znacząco.
A może to W Windowsie wszystko jest na odwrót. Od monopolu do standardu naprawdę daleka droga. Idąc tym tropem wszystko co nie jest zgodne z IE(który właściwie z czym jest zgodny?) też jest złe.
I na koniec nieco prywaty. Jak się z Tobą zgadzam w 90% tego co zazwyczaj piszesz to jak czasami czytam Twoje pisane na siłę wypociny to się zastanawiam czy nie jesteś emo, albo jakimś trollem.
Napisano 20 kwietnia 2009 - 17:00
Rozróżniasz podstawową funkcjonalność smartfona, a mało użyteczny bajer graficzny?WM powinien mieć "w zestawie" iPoda z CoveFlow.
Napisano 20 kwietnia 2009 - 17:56
Napisano 20 kwietnia 2009 - 19:06
Napisano 20 kwietnia 2009 - 19:12
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych