Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Aplikacja szpieg ( logi )

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 Dabman

Dabman
  • 197 postów

Napisano 16 kwietnia 2009 - 07:55

Witam, potrzebuje aplikacji, ktora by logowala "zdarzenia" na moim iP. Chodzi mi oto abym w niej mogl sprawdzic "zuzycie" mojego iP, mianowicie ile razy i najlepiej o ktorej byly otwierane wiadomosci ( sms ) - najlepiej jakie. Ile razy ktos wchodzil w polaczenia. Do tego jak by w ustawieniach byl dostep kodem do tej aplikacj, bylo by super. Istnieje cos takiego? najlepiej darmowe, moze byc wersja trial.

#2 japek

japek
  • 779 postów

Napisano 16 kwietnia 2009 - 15:47

Aby zabezpieczyć aplikację kodem wystarczy zainstalować program LockDown z Cydii umożliwia od kontrolę dostępu do dowolnej aplikacji zainstalowanej na iP. Oczywiście w tym wypadku wymagany jest Jailbrake

#3 le1t00

le1t00
  • 540 postów
  • SkądPiła

Napisano 16 kwietnia 2009 - 16:21

Do blokowania dostępu polecam właśnie LockDown w wersji 5.5 bo 3.0 jest wkurzające ;) A do monitorowania niestety nic nie znam.

#4 Dabman

Dabman
  • 197 postów

Napisano 17 kwietnia 2009 - 08:56

nie chce blokowac dostepu, od tego sa hasla w iP Chodzi mi raczej o logowanie, czy czasem ktos mnie nie "sprawdza/kontroluje"

#5 Dawid Szypulski

Dawid Szypulski

• 5 535 postów

Napisano 17 kwietnia 2009 - 09:21

Trzymaj telefon przy sobie i po krzyku:) Poza tym sam wspomniałeś o możliwości ustawienia hasła w iPhone - wtedy nikt niepowołany nie odblokuje telefonu

#6 qubuch

qubuch
  • 989 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 17 kwietnia 2009 - 09:22

hmm czyżby jakaś zazdrosna niewiasta?:P

#7 iPod Touch Maniak

iPod Touch Maniak
  • 640 postów

Napisano 17 kwietnia 2009 - 09:57

jesteś szpiegiem? :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1