Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

VLC zawsze na 'wierzchu' - czy jest taka opcaj ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 NiePyta

NiePyta
  • 551 postów
Napisano 09 kwietnia 2009 - 02:40

czy mozna tak zrobic aby VLC zawsze bylo na wierzchy. chodzi o to ze jak ogladam film w 'malym oknie' to zeby zawsze bylo na wierzchu i pozwalalo mi na ogladanie filmu nawey kiedy robie cos w firefoxie. chodzi o to zeby zawsze bylo tak jak na screenie.

Dołączona grafika

dzieki

ps. maly konkursik, co ogladam na tym screenie ? heh

#2 Newstad

Newstad
  • 665 postów

Napisano 09 kwietnia 2009 - 08:10

Jest do tego odpowiednia opcja w ustawieniach: VLC-> Preferences-> Video-> Always on top. Pozdrawiam! PS. Po zapisaniu zmian musisz uruchomić ponownie program, żeby opcja "Always on top" działała.

#3 virgin71

virgin71

• 12 562 postów
  • SkądWrocław

Napisano 09 kwietnia 2009 - 08:22

preferencje i czytaj...
Dołączona grafika

PS. bez restartu ta opcja działa

#4 MonikaK

MonikaK
  • 104 postów

Napisano 09 kwietnia 2009 - 23:42

A ja zaproponuję coś darmowego, działającego w większości programów, można też zmieniać np. stopień przezroczystości okna, i to wszystko bez restartu programu. Programik: Afloat. Prosto i przyjemnie ;)

#5 NiePyta

NiePyta
  • 551 postów
Napisano 10 kwietnia 2009 - 01:04

A ja zaproponuję coś darmowego, działającego w większości programów, można też zmieniać np. stopień przezroczystości okna, i to wszystko bez restartu programu. Programik: Afloat. Prosto i przyjemnie ;)

powiem, ze programik super. szkoda ze nie dziala we wielu aplikacjach..i tak bym pewnie nie uzyl opcji "na werzchu" w innych programach ale chetnie bym zrobil zeby np. Firefor byl przezroczystszy (jest takie slowo ? )

dzieki

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych