Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Cydia - Jak ja zdobyc??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 IwOQ

IwOQ
  • 8 postów

Napisano 07 kwietnia 2009 - 13:02

witam zrobilem pare h temu jailbreaka na podzie.... i teraz tak szukajac gier znalazlem na roznych stronach rzeczy o cydi ale potrzebuje jej miec na ipodzie jak to zrobic??

#2 MOLLAKA

MOLLAKA
  • 260 postów

Napisano 07 kwietnia 2009 - 14:15

Cydia powinna się pojawić sama 0_o... Pewny jesteś, że JB przebiegł pomyślnie?

#3 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 07 kwietnia 2009 - 14:23

-nie masz wyjscia-musisz zrobic JB jeszcze raz i dopilnowac by Cydia byla zaznaczona do instalacji. Innej mozliwosci - nie ma.

#4 plotas

plotas
  • 56 postów

Napisano 07 kwietnia 2009 - 14:48

co do cydi i calego odblokowywania ipod touch 2g, jakie jeste ryzyko ze cos sie stanie z ipodem i moze on poprostu zepsuc sie ?? czy jest takowe ? oczywiscie mowie o JB za pomoca QuickFreedom.

#5 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 07 kwietnia 2009 - 14:57

-jesli wszystko zrobisz zgodnie z instrukcja ryzyko jest bliskie zeru. Ja wprawdzie nie posiadam iPoda a iP ale cala ta procedura jest b.podobna i jak dotad nie mam najmniejszych problemow z iP po JB. A wrecz przeciwnie moj iP dysponuje mozliwosciami o ktorych wlasciciele iP bez JB moga sobie tylko pomarzyc.

#6 plotas

plotas
  • 56 postów

Napisano 07 kwietnia 2009 - 15:08

czy to prawda ze Ipod TOuch 2g nie da sie odblokowac? tylko jeszcze pytanie z jakim softem 2.1 ? czy 2.2 ? bo posiadam gazete "komputer swiat" i tam mam opisane krok po kroku jak odblokowac ipod touch z firmwarem 2.1 i pytanie czy to dzialac bedzei tez na nowszy firmware ??

#7 IwOQ

IwOQ
  • 8 postów

Napisano 07 kwietnia 2009 - 15:12

dzieki za pomoc... teraz tak pomyslalem ze musialem poprstu zle zainstalowac jb dlatego nie ma ikonki... zaarz bede ponowinie odblokowywal moze teraz bedzie:)) ipod touch 2.2.1 mozna odblokowac mam do tego poradnik, ryzyka nie ma bo wrazie cos nie wyjdzie mozna przywrocic ustawienie fabryczne a wiec probojcie bez obaw:))) tak przynajmniej doczytalem sie na forach:D:D

#8 plotas

plotas
  • 56 postów

Napisano 07 kwietnia 2009 - 17:54

poprzez ta instrukcje zrobie jailbreaka w iPod'zie TOuch 2g ?? z firmware 2.2.1 i 2.2 ??

Przewodnik: Jak uruchomić pełną Jailbreak iPod Touch 2G z QuickFreedom - Windows | iSpazio - Il blog sull'iPhone czytaj więcej we Włoszech i na świecie. - IPhone, iPhone 3G, iPod, iPod touch, iPod touch 2g, jabłko, ispazio, repozytorium,

prosze o odpowiedz :)

#9 robertk572

robertk572
  • 1 109 postów
  • SkądNEW YORK

Napisano 07 kwietnia 2009 - 18:05

-tak to jest to! Ale od tej polszczyzny w tej instrukcji to az mnie rozbolaly zeby!

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych