Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Problem z logowaniem się na pocztę

• Please log in to reply
13 replies to this topic

#1 macuser24

macuser24
  • 75 posts

Posted 17 September 2006 - 17:49

Witam. Słuchajcie mam problem. Nie mogę zalogować się poprzez stronę www na pocztę poczta.interia.pl używam przeglądarkę Safari i do tej pory wszystko działało. Teraz nie mogę. Resetowałem już Safari, wywaliłem cookies itd. pop-up jest wyłączone, cookies mam zaznaczone na "akceptuj" i nic nie pomaga. Proszę poradźcie coś.

#2 dareks9

dareks9
  • 268 posts
  • SkądKatowice

Posted 17 September 2006 - 17:54

Napisz coś więcej: 1) Jaki komputer? 2) Jaki system? 3) Jak łączysz się z netem?

#3 krzyfar

krzyfar

The Hunter

• 5642 posts
Posted 17 September 2006 - 18:06

Czarno to widzę, no chyba że coś się zmieniło w międzyczasie...
http://www.myapple.p...ead.php?t=16490

#4 macuser24

macuser24
  • 75 posts

Posted 17 September 2006 - 18:10

Napisz coś więcej:
1) Jaki komputer?
2) Jaki system?
3) Jak łączysz się z netem?

Mój komputer: G3 Pismo system 10.4.7 przeglądarka Safari
zastrzegam że kiedys wszystko działało
Net kablówka przez firmę Toya w Łodzi

#5 lutecki

lutecki
  • 3315 posts

Posted 17 September 2006 - 18:32

Więc może to awaria Interii?

#6 Heidi

Heidi
  • 830 posts
  • SkądWarszawa

Posted 17 September 2006 - 18:35

Witam. Słuchajcie mam problem. Nie mogę zalogować się poprzez stronę www na pocztę poczta.interia.pl używam przeglądarkę Safari i do tej pory wszystko działało. Teraz nie mogę. Resetowałem już Safari, wywaliłem cookies itd. pop-up jest wyłączone, cookies mam zaznaczone na "akceptuj" i nic nie pomaga. Proszę poradźcie coś.

Czy próbowałeś użyć innej przeglądarki (konkretnie z innym silnikiem), na przykład Firefox/Camino lub Opery?

#7 macuser24

macuser24
  • 75 posts

Posted 17 September 2006 - 18:48

Czy próbowałeś użyć innej przeglądarki (konkretnie z innym silnikiem), na przykład Firefox/Camino lub Opery?

Tak. Używając Mozilli można zalogowac się na pocztę poczta.interia.pl

#8 alleslegales

alleslegales
  • 71 posts
  • SkądKołobrzeg/Szczecin

Posted 18 September 2006 - 18:23

FireFox śmiga bez zająknięcia. Nadal się nic nie zmieniło. Niektórzy wchodzą a my akurat nie. Widziałem na własnie oczy jak gość śmigał na Safari po interii. iMac'a G5 mam od roku i nic się nie zmieniło. Specjalnie dla interii i bzwbk trzymam FireFoxa. W drugim Safari odrzuca mi polskie czcionki i marudzi wyrzucając błąd.

#9 lutecki

lutecki
  • 3315 posts

Posted 18 September 2006 - 18:45

A mogę spytać (bo odrazu zainstalowałem FF) dlaczego tak się ludzie trzymają Safari skoro tyle z nim problemów? W czym jest lepszy od chociażby FF/Opery?

#10 maryo666

maryo666
  • 574 posts
  • SkądPuławy

Posted 18 September 2006 - 19:25

A mogę spytać (bo odrazu zainstalowałem FF) dlaczego tak się ludzie trzymają Safari skoro tyle z nim problemów? W czym jest lepszy od chociażby FF/Opery?

Nie wiem twierdze ze z tego samego powodu dla ktorego wiekszosc uzytkownikow Windows kozysta z Internet Explorer :grin:

Sprawdzilem na moim Pismo w safari dziala mi konto na interii (na operze tez ofkoz dziala :) )

#11 Heidi

Heidi
  • 830 posts
  • SkądWarszawa

Posted 18 September 2006 - 23:34

Tak. Używając Mozilli można zalogowac się na pocztę poczta.interia.pl

Hm, a może to jest problem, który się tu i ówdzie przewija: forma podania nazwy użytkownika. Czasem wystarczy podać tylko nazwę konta, czasem trzeba podać cały adres email.

#12 dareks9

dareks9
  • 268 posts
  • SkądKatowice

Posted 19 September 2006 - 00:09

Hm, a może to jest problem, który się tu i ówdzie przewija: forma podania nazwy użytkownika. ...

Możliwe, choć nie sądzę. Ja np. nie mogę zalogować się na swoje konto na Onecie (adres standardowy: poczta.onet.pl). Wypróbowałem chyba wszystkie możliwe słowne kombinacje.

Za to interia, gazeta czy wp działają bez problemu.

#13 Heidi

Heidi
  • 830 posts
  • SkądWarszawa

Posted 19 September 2006 - 00:11

A może to jest kwestia wersji Javy? Nie korzystam z darmowych serwisów, więc mogę tylko gdybać na temat używanych mechanizmów.

#14 dareks9

dareks9
  • 268 posts
  • SkądKatowice

Posted 19 September 2006 - 00:24

A może to jest kwestia wersji Javy? ...

Osobiście przypuszczam, że tak. Być może jutro uda mi się dowiedzieć czegoś bliższego na ten temat - niczego nie obiecuję, ale spróbuję. (Skoro już nie dałem rady pojechać naWCK...).

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users