Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

erepublik

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
13 odpowiedzi w tym temacie

#1 MvP619

MvP619
  • 4 postów

Napisano 29 marca 2009 - 11:18

Erepublik jest grą niezwykle rozbudowaną grą MMO. W grze stajemy się obywatelem eŚwiata. Mamy możliwość zrobienia kariery w polityce, biznesie, czy też w wojsku. eRepublik to odwzorowanie prawdziwego świata. Polem gry jest realna mapa świata, podzielona na realne regiony, które należą do ePaństw (odpowiedników realnych państw). W grze możemy zamieszkać w jednym z ponad 40 krajów m. in. takich jak ePolska, eNiemcy, eSzwecja, eUSA, eBrazylia, eChiny itd.

Nasze możliwości działań w grze dotyczą trzech aspektów:
1) Biznes:
a) Zostań pracownikiem, zarabiaj pieniądze za codzienną prace i wydawaj je m. in. na jedzenie, prezenty, broń, dom lub odkładaj i inwestuj!
B) Załóż własna firmę i zostań jej menedżerem! Jest 10 branż: food, gifts, housing, hospital, weapons, ticket, oil, grain, wood, iron. Sam usatlaj ceny za swoje produkty oraz pensje dla pracowników.
c) Rozkręc biznes walutowy! W Erepublik jest niezwykle rozbudowany system inflacji, oraz wartości danej waluty w stosunku do złota. Zarób grubą kasę kupując taniej i sprzedając drożej. (Każde państwo ma własną walutę, oprócz tego występuje złoto przeliczane na każdą walutę osobno zależnie od ilości waluty na rynku.)

2) Polityka (To bardzo ciekawy aspekt gry):
a) Zostań członkiem partii, promuj ją i wpsieraj, gdy partia zdobywa miejsca w sejmie, startuj na senatora. Zmieniaj ustawy, kształtuj podatki, utalaj krus waluty, wpieraj nowych graczy w swoim ePanstwie!
B) Załóż własną partie polityczna. Ułuz dobry plan, werbuj członków, zdobywaj wyborców. W czasie wyborów zdobywaj głosy i miejsca w parlamencie.
c) Zostan prezydentem. Jako szef partii występujemy w comiesięcznych wyborach na prezydenta. Prezydent ma moc proponowania ustaw, tworzenia paktów militarnych oraz wszczynania wojen.

3) Wojsko:
Zostań żołnierzem! Tak jak w realnym wojsku, każdy ma szanse na awans.Mamy możliwość brania udziału w wojnach i walkach wyzwoleńczych. Zarabiaj pieniądze na wojnach, zostań najemnikiem!

Oficjalna strona eRepublik - [url=http://erepublik.com/]eRepublik - The New World | Online Social Strategy Game[/url]
Oficjalny kanał irc: #erepublik @ quakenet.org
Informacja na wikipedia.org - [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Erepublik]eRepublik - Wikipedia, the free encyclopedia[/url]

Polskie Centrum Erepublik - [url=http://erepublik.com.pl/]eRepublik.com.PL | Polskie Centrum Erepublik[/url]
Polski kanał irc: #erepublik @ irc.ircnet.pl

Możecie poprosić mnie o zaproszenie (podać maila tutaj), wtedy , jeśli utrzymacie się w grze przez ok 10 dni dostanę gratisowo trochę złota

pozdrawiam

#2 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 29 marca 2009 - 11:28

A TO CO ?!

#3 JędrekMac

JędrekMac
  • 1 712 postów
  • SkądŁódź

Napisano 29 marca 2009 - 17:44

Spam

#4 sali128

sali128
  • 2 873 postów
  • SkądGdynia, Poland

Napisano 29 marca 2009 - 18:11

Dobre :D

#5 loly

loly
  • 961 postów

Napisano 30 marca 2009 - 09:41

Możecie poprosić mnie o zaproszenie (podać maila tutaj), wtedy , jeśli utrzymacie się w grze przez ok 10 dni dostanę gratisowo trochę złota

hehe dobre

#6 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 30 marca 2009 - 13:22

to kosza z tym G...

#7 MvP619

MvP619
  • 4 postów

Napisano 30 marca 2009 - 15:40

no co, nie mozna zareklamowac fajnej gierki. loly przeciez moze ktos chcialby mi pomuc odbierajac moje zaproszenie, ale jak ktos nie chce to nie. przez takie oglaszanie na forum nasza ePolska ma wiecej ludzi i stajemy sie silniejsi

#8 majksee

majksee

The Funny Man

• 1 816 postów
  • SkądLublin

Napisano 30 marca 2009 - 19:08

Walnąłeś swoją żałosną "prośbę" takimi wołami, że tak naprawdę mało kto zwraca uwagę na "jakąśtam" ePolskę ... :confused:

#9 MvP619

MvP619
  • 4 postów

Napisano 30 marca 2009 - 22:21

dobra nie placzcie juz, bym zmienil ale nie moge zrobic edycji. jak chcecie rejestrujcie sie bez zaproszenia, bo niedlugo chyba szykuje sie wojna z wegrami

#10 zbieraj

zbieraj
  • 1 016 postów

Napisano 31 marca 2009 - 10:18

no co, nie mozna zareklamowac fajnej gierki. loly przeciez moze ktos chcialby mi pomuc odbierajac moje zaproszenie, ale jak ktos nie chce to nie.
przez takie oglaszanie na forum nasza ePolska ma wiecej ludzi i stajemy sie silniejsi

Poza tym znasz coś takiego jak zdanie zaczynające się z dużej litery? Można by też poćwiczyć na gramatyką... Poza tym wybacz, ale to brzmi jak słowa dzieciaka, który na każde forum się rejestruje by tylko założyć wątek o grze online... Wiesz, ładna jest dziś pogoda, może odejdź od komputera, wyjdź nz domu, spotkaj się z ludźmi. Naprawdę istnieje jeszcze inny świat. Ten taki "na zewnątrz"...
:roll:

#11 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 31 marca 2009 - 15:08

Poza tym wybacz, ale to brzmi jak słowa dzieciaka, który na każde forum się rejestruje by tylko założyć wątek o grze online...

Ja też tak myślę... :???:

#12 MvP619

MvP619
  • 4 postów

Napisano 31 marca 2009 - 18:34

Dobra już skończcie swoje mądrości. Zamknijcie ten temat, albo zróbcie z nimi co chcecie. Jeżeli już coś to nie jestem dzieciakiem bo mogę się założyć, że jestem starszy od niejednego z was.

#13 majksee

majksee

The Funny Man

• 1 816 postów
  • SkądLublin

Napisano 31 marca 2009 - 19:40

Wiesz, zasada jest prosta: im bardziej starasz się zabronić, tym mniejsze na to szanse ... ;)

#14 bar-trek

bar-trek
  • 6 159 postów

Napisano 31 marca 2009 - 20:00

Jeżeli już coś to nie jestem dzieciakiem bo mogę się założyć, że jestem starszy od niejednego z was.

tym tekstem na pewno to udowodniłeś ;)

dobra moim zdaniem koniec wątku...

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych