Jump to content

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Photo
- - - - -

Palringo - GG Rozłącza

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 DiiL

DiiL
  • 332 posts

Posted 27 March 2009 - 15:57

Palringo - GG Rozłącza mi po kilku sekundach jak się zrobię dostępny :( Miał może ktoś ten sam problem?

#2 kraxz

kraxz
  • 341 posts
  • SkądPrudnik, Poland

Posted 27 March 2009 - 17:02

Sprawdz czy nie masz czasem wlaczonego gg na Kompie (ten sam numer) jako ze gg niemoze dzialac na parlingo i kompie z 2 lokalizacji Pozdro

#3 DiiL

DiiL
  • 332 posts

Posted 27 March 2009 - 22:42

No fakt bo jak gdzieś wychodzę to komp jest włączony, no ale powinno rozłączać to gg co jest na kompie. No ale dzięki za radę pozdro wrócę do domu to zobaczę ;)

#4 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 27 March 2009 - 22:45

no to rozłącza tylko pewnie jest tak program ustawiony, że jak się rozłączy to zaraz się próbuje połączyć i palringo rozłącza i teraz palringo się pewnie próbuje z powrotem połączyć i tak w kółko

#5 Oczy Kobry

Oczy Kobry
  • 46 posts

Posted 28 March 2009 - 09:35

Jeśli parlingo zawodzi to zainstaluj sobie gadu-gadu, jest za darmo w appstore :)

#6 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 28 March 2009 - 09:43

Oczy Kobry - sam program tak, ale korzystanie z mobilnego gg nie, to po pierwsze a po drugie - to nie jest wina palringo

#7 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • SkądKraków

Posted 28 March 2009 - 09:48

Nawet jeżeli ma włączone gg na komputerze i zaloguje się na gg na iPhone to na PC powinien zrobić się status niedostępny, a na iPhonie dostępny - tak przynajmniej u mnie jest. Sprawdź jeszcze czy hasło poprawnie wpisałeś.

#8 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 28 March 2009 - 09:51

misiekgruby - a teraz pomyśl co będzie w przypadku kiedy gg na kompie po tym jak połączenie zostanie przerwane spróbuje je z powrotem nawiązać

#9 misiekgruby

misiekgruby
  • 3212 posts
  • SkądKraków

Posted 28 March 2009 - 09:57

misiekgruby - a teraz pomyśl co będzie w przypadku kiedy gg na kompie po tym jak połączenie zostanie przerwane spróbuje je z powrotem nawiązać

no sądzę, że po nawiązaniu ponownego połączenia rozłączy gg na iPhonie, chociaż jak mówiłem u mnie się to nie dzieje.

#10 Roberto

Roberto
  • 13752 posts
  • SkądWrocław

Posted 28 March 2009 - 10:22

wiesz, po pierwsze do obsługi sieci gg nie jest tylko jeden program, a po drugie - ustawienia też się mogą różnić.

#11 DiiL

DiiL
  • 332 posts

Posted 28 March 2009 - 12:39

Jeśli parlingo zawodzi to zainstaluj sobie gadu-gadu, jest za darmo w appstore :)

Co z tego że jest za FREE jak za użytkowanie trzeba płacić nie myślisz nić albo nie miałeś z GG do czynienia.

Problem rozwiązany.

Pozdrawiam

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users