Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Problem z wrganiem programów do iphone 2g 8gb

• Zamknięty Temat jest zamknięty
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Luk@s ^^

Luk@s ^^
  • 15 postów

Napisano 26 marca 2009 - 19:16

Mam problem, a mianowicie kupiłem iphona, miałem w nim od razu wgranie wiele aplikacji, i teraz jak chcę dograć np. jakąś grę którą ściąłem z appstore to musze go zsynchronizować z iTunes? czy da rady jakoś innaczej, ponieważ jak go zsynchronizuję z iTunes to usunie mi wszystkie aplikacje które mam wgrane...

#2 DzonLon

DzonLon
  • 403 postów

Napisano 26 marca 2009 - 19:24

wgraj je przez app store dostępne w telefonie. taka niebieska ikona na sb, najpierw musisz założyć konto w itunes store z poziomu komputera.

#3 Luk@s ^^

Luk@s ^^
  • 15 postów

Napisano 26 marca 2009 - 20:06

ok dzięki, spróbuję... i mam jeszcze jedno pytanie, co prawda nie związane z tematem, ale liczę na odpowiedź, jeżeli wykupie pakiet darmowych megabajtów, np w plusie. To jak się połączę z internetem przez iPhone, będzie pobierał mi tych właśnie wykupionych megabajtów????? czy z $ na koncie???

#4 michasz

michasz

• 2 914 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 marca 2009 - 22:21

No raczej jak masz wykupiony pakiet to z pakietu.. to chyba logiczne.. I nie megabajty tylko megabity.

#5 Luk@s ^^

Luk@s ^^
  • 15 postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:57

heh, ok już wszystko jasne, dzięki za wszystko, i sorry za moją niewiedzę ale mam od kilku dni dopiero iPhona więc myślę że to zbyt mało aby się połapać ;) pozdrawiam cała ekipę. (temat można zamknąć) :)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych