Skocz do zawartości

Witaj!

Zaloguj lub Zarejestruj się aby uzyskać pełny dostęp do forum.

Zdjęcie
- - - - -

Konferencja w iPhone

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
8 odpowiedzi w tym temacie

#1 Kermiciastko

Kermiciastko
  • 9 postów
  • SkądRumia

Napisano 25 marca 2009 - 19:45

Hej,szukałam na forum,ale jakoś nie mogłam znaleźć odpowiedzi na moje pytanie.Mianowicie jak się robi konferencje w iPhonie? Próbowałam to robić(dzwoniłam na jeden numer,potem klikałam na konferencje i dzwoniłam na drugi,a gdy kliknęłam połącz nic się nie działo).Może robię coś źle? Proszę o pomoc.

#2 GreaTskY

GreaTskY
  • 3 303 postów
  • Skądtowni?

Napisano 26 marca 2009 - 08:54

Musisz mieć włączoną opcje u operatora, ja tak mam zrobione i działa bez problemu.

#3 pear.pl

pear.pl
  • 121 postów
  • SkądUstroń

Napisano 26 marca 2009 - 09:09

1. Dzwonisz lub odbierasz rozmowę nr 1 2. Klikasz na "add call" i wybierasz nowego rozmówce 3. Pierwsza rozmowa jest zawieszona czekasz na połączenie z 2 osoba 4. Po uzyskaniu połączenia klikasz na przycisk połącz rozmowy Wszystko działa jeżeli masz aktywną funkcje u twojego operatora. Analogicznie można łączyć dwie rozmowy przychodzące, jezeli masz aktywowana funkcje połączeń oczekujących

#4 Kermiciastko

Kermiciastko
  • 9 postów
  • SkądRumia

Napisano 26 marca 2009 - 17:55

a czy tą usługę mogę aktywować nie mając iPhona z salonu( mam ten pierwszy a nie 3G)?

#5 quzo

quzo
  • 1 239 postów
  • Skądwawa

Napisano 26 marca 2009 - 18:36

a czy tą usługę mogę aktywować nie mając iPhona z salonu( mam ten pierwszy a nie 3G)?

telefon nie ma nic do tego

#6 michasz

michasz

• 2 914 postów
  • SkądWarszawa

Napisano 26 marca 2009 - 18:41

możesz tez zadzwonić do biura obsługi klienta i powinni to załatwić ;)

#7 razr

razr
  • 1 664 postów
  • SkądKatowice, SI

Napisano 26 marca 2009 - 19:00

W moim działa (Orange), nawet chyba bez aktywowania, bo nie pamiętam kiedy miałbym włączyć tę usługę.

#8 cedron

cedron
  • 1 postów

Napisano 13 marca 2010 - 23:00

Witam Czy możecie mi powiedzieć co mam zrobić, gdy rozmawiam z 1 osobą i w tym czasie chcę połączyć się z 2, wybieram numer i w tym momencie pisze "Połączenie nieudane", wiem że trzeba włączyć jakąś opcję u operatora, telefon mam w Orange, ale nie wiem jaka to opcja, szukałem na stronie ORANGE i nic nie znalazłem. Proszę o pomoc;]

#9 maxld

maxld
  • 636 postów
  • SkądŁódź

Napisano 14 marca 2010 - 07:51

Ta magiczna opcja to połączenia konferencyjne.

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych